More

  Latest Posts

  Motorsport Digital (Partea 2)-WTCR, World Rallycross, DTM

  Astazi revenim cu partea a doua din seria Motorsport Digital.

  WTCR

  Etapa a treia din WTCR Esports s-a ținut pe circuitul Ningbo din China. Moritz Lohner-Cupra TCR a obținut victoria în prima cursă. Jakub Brzezinski-Lynk & Co 03 TCR și Bence Banki-Honda Civic TCR completează podiumul. Cel mai rapid pilot din viața reală a fost Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR. Cursa a doua i-a revenit lui Gergo Baldi-Hyundai i30 N TCR, Guerrieri reușește să vină pe 2, iar Nikodem Wisniewski-Hyundai i30 N TCR ajunge pe 3

  World Rallycross

  Campionatul Mondial de Rallycross a mai organizat o nouă cursă invitationala de Esports, de această dată la Montalegre, Portugalia. Francezul Quentin Dall’Olmo-Peugeot 208 RX câștigă. Jon Armstrong-Ford Fiesta RX și Shane van Gisbergen-Peugeot 208 RX ocupă celelalte două locuri pe podium.

  DTM

  Prima etapă din campionatul digital DTM s-a ținut la Zolder cu mașinile clasice. În prima cursă, Brody Steen-Ford Mustang învinge. Robin Frijns și Rene Rast, ambii pe modele Audi 100, completează podiumul. Manșa a doua i-a revenit lui Nico Muller, tot pe Audi. Frinjs vine al doilea, iar Kelvin van der Linde-Audi închide podiumul.

  TCR Europe

  Si cei din TCR Europe și-au lansat un campionat digital. Etapa cu numărul 1 s-a desfășurat la Spa Francorchamps. Prima cursă a avut un podium 100% maghiar în componența: Daniel Nagy-Hyundai i30 N TCR (locul 1), Bence Boldizs-Cupra TCR (locul 2) și Tamas Tenke-Cupra TCR (locul 3). Nagy reușește victoria și în cursa a doua cu Mikel Azcona-Cupra TCR pe 2 și Boldizs pe 3.

  Foto-Touringcartimes.com, Fiaworldrallycross.com, Facebook-TCR Europe

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss