More

  Latest Posts

  Motorsport Digital (Partea 2)-WTCR, World Rallycross, DTM

  Astazi revenim cu partea a doua din seria Motorsport Digital.

  WTCR

  Etapa a treia din WTCR Esports s-a ținut pe circuitul Ningbo din China. Moritz Lohner-Cupra TCR a obținut victoria în prima cursă. Jakub Brzezinski-Lynk & Co 03 TCR și Bence Banki-Honda Civic TCR completează podiumul. Cel mai rapid pilot din viața reală a fost Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR. Cursa a doua i-a revenit lui Gergo Baldi-Hyundai i30 N TCR, Guerrieri reușește să vină pe 2, iar Nikodem Wisniewski-Hyundai i30 N TCR ajunge pe 3

  World Rallycross

  Campionatul Mondial de Rallycross a mai organizat o nouă cursă invitationala de Esports, de această dată la Montalegre, Portugalia. Francezul Quentin Dall’Olmo-Peugeot 208 RX câștigă. Jon Armstrong-Ford Fiesta RX și Shane van Gisbergen-Peugeot 208 RX ocupă celelalte două locuri pe podium.

  imagesource

  DTM

  Prima etapă din campionatul digital DTM s-a ținut la Zolder cu mașinile clasice. În prima cursă, Brody Steen-Ford Mustang învinge. Robin Frijns și Rene Rast, ambii pe modele Audi 100, completează podiumul. Manșa a doua i-a revenit lui Nico Muller, tot pe Audi. Frinjs vine al doilea, iar Kelvin van der Linde-Audi închide podiumul.

  e sports dtm 1992

  TCR Europe

  Si cei din TCR Europe și-au lansat un campionat digital. Etapa cu numărul 1 s-a desfășurat la Spa Francorchamps. Prima cursă a avut un podium 100% maghiar în componența: Daniel Nagy-Hyundai i30 N TCR (locul 1), Bence Boldizs-Cupra TCR (locul 2) și Tamas Tenke-Cupra TCR (locul 3). Nagy reușește victoria și în cursa a doua cu Mikel Azcona-Cupra TCR pe 2 și Boldizs pe 3.

  FB IMG 1588690564050

  Foto-Touringcartimes.com, Fiaworldrallycross.com, Facebook-TCR Europe


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss