More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

  Motorsportul digital a avut parte de un weekend plin. Iată cele mai importante momente!

  MotoGP

  O nouă ediție din Virtual Grand Prix s-a ținut la Misano. Alex Marquez-Honda se impune, fiind urmat îndeaproape de fratele său, Marc, tot pe Honda. Valentino Rossi-Yamaha prinde locul 3. Tot la Misano, s-a ținut și prima cursă de MotoE virtuală. Matteo Ferrari câștigă. Podiumul a fost completat de Eric Granado și Mattia Casadei.

  FB IMG 1589877974252

  Formula E

  Etapa a patra din Race at Home desfășurată la Hong Kong a fost câștigată de Pascal Wehrlein-Mahindra. Stoffel Vandoorne-Mercedes și James Calado-Jaguar Racing vin pe 2 respectiv 3.

  FB IMG 1589878082016

  DTM

  Runda a treia din DTM Esports Classic Challenge a avut loc pe stradalul de la Norisring, piloții urmând să folosească modelele din 2014. Olandezul Jarmo Opmeer-Audi câștigă prima manșă, învingându-l pe Kelvin van der Linde-BMW cu doar 200 de sutimi. Lars Burgman-BMW ocupă locul 3. Opmeer reușește victoria și în manșa secundă. Van der Linde prinde un nou loc 2, iar Rene Rast-Audi închide podiumul.

  dtmesports

  WTCR

  Finala WTCR Esports s-a ținut pe circuitul Sepang din Malaezia. Prima cursă a fost adjudecată de Bence Banki-Honda Civic TCR cu maghiarul Gergo Baldi-Hyundai i30 N TCR pe locul  2 și rusul Kiril Antonov-VW Golf TCR venind al treilea. În manșa secundă, Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR reușește victoria. Kuba Brzezinski-Lynk & Co 03 TCR și Adam Pinczes-Cupra TCR sunt ocupanții locurilor pe podium. La finele etapei, campion a fost desemnat Gergo Baldi.

  guerrieri digital

  GT Challenge Europe

  Etapa a treia din campionatul virtual dedicat seriei de GT s-a desfășurat pe Nurburgring. Lupta pentru victorie a fost una foarte strânsă. Ben Barnicoat-Mclaren câștigă cursa cu un avans de doar 0, 070 secunde față de ocupantul locului 2, Louis Deletraz-Porsche 911 R. Andy Soucek-Bentley Continental GT3 prinde locul 3.

  Porsche Supercup

  Ultimele două curse ale sezonului din Porsche Virtual Supercup au avut loc la Monza. Olandezul Larry ten Voorde câștigă prima cursă cu Dylan Pereira pe 2 și Leon Kohler pe 3. Ten Voorde se impune și în cursa a doua, cu această reușită, el devine campionul seriei. Podiumul ultimei curse din sezon a mai fost ocupat de Ayhancan Guven și Kohler.

  M20 1398 fine

  Foto-Facebook-MotoGP, Mahindra Racing, GT World Challenge Europe, Touringcartimes.com, Newsroom.porsche.com

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss