GP24 Media

LATEST POSTS

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

Vizualizări: 10530

Motorsportul digital a avut parte de un weekend plin. Iată cele mai importante momente!

MotoGP

O nouă ediție din Virtual Grand Prix s-a ținut la Misano. Alex Marquez-Honda se impune, fiind urmat îndeaproape de fratele său, Marc, tot pe Honda. Valentino Rossi-Yamaha prinde locul 3. Tot la Misano, s-a ținut și prima cursă de MotoE virtuală. Matteo Ferrari câștigă. Podiumul a fost completat de Eric Granado și Mattia Casadei.

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

Formula E

Etapa a patra din Race at Home desfășurată la Hong Kong a fost câștigată de Pascal Wehrlein-Mahindra. Stoffel Vandoorne-Mercedes și James Calado-Jaguar Racing vin pe 2 respectiv 3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

DTM

Runda a treia din DTM Esports Classic Challenge a avut loc pe stradalul de la Norisring, piloții urmând să folosească modelele din 2014. Olandezul Jarmo Opmeer-Audi câștigă prima manșă, învingându-l pe Kelvin van der Linde-BMW cu doar 200 de sutimi. Lars Burgman-BMW ocupă locul 3. Opmeer reușește victoria și în manșa secundă. Van der Linde prinde un nou loc 2, iar Rene Rast-Audi închide podiumul.

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

WTCR

Finala WTCR Esports s-a ținut pe circuitul Sepang din Malaezia. Prima cursă a fost adjudecată de Bence Banki-Honda Civic TCR cu maghiarul Gergo Baldi-Hyundai i30 N TCR pe locul  2 și rusul Kiril Antonov-VW Golf TCR venind al treilea. În manșa secundă, Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR reușește victoria. Kuba Brzezinski-Lynk & Co 03 TCR și Adam Pinczes-Cupra TCR sunt ocupanții locurilor pe podium. La finele etapei, campion a fost desemnat Gergo Baldi.

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

GT Challenge Europe

Etapa a treia din campionatul virtual dedicat seriei de GT s-a desfășurat pe Nurburgring. Lupta pentru victorie a fost una foarte strânsă. Ben Barnicoat-Mclaren câștigă cursa cu un avans de doar 0, 070 secunde față de ocupantul locului 2, Louis Deletraz-Porsche 911 R. Andy Soucek-Bentley Continental GT3 prinde locul 3.

Porsche Supercup

Ultimele două curse ale sezonului din Porsche Virtual Supercup au avut loc la Monza. Olandezul Larry ten Voorde câștigă prima cursă cu Dylan Pereira pe 2 și Leon Kohler pe 3. Ten Voorde se impune și în cursa a doua, cu această reușită, el devine campionul seriei. Podiumul ultimei curse din sezon a mai fost ocupat de Ayhancan Guven și Kohler.

Motorsport Digital-MotoGP, Formula E, DTM

Foto-Facebook-MotoGP, Mahindra Racing, GT World Challenge Europe, Touringcartimes.com, Newsroom.porsche.com

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES