Latest Posts

Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

Vizualizări: 9959

Și în acest weekend am avut parte de numeroase evenimente din SIM Racing-ul mondial.

MotoGP

Jorge Lorenzo-Yamaha reușește să se impună în GP-ul Marii Britanii Virtual. Tito Rabat-Ducati vine pe 2, iar Fabio Quartararo-Yamaha prinde locul 3. La Moto2, învingător a fost Bo Bendsneyder. Stefano Nepa câștigă la Moto3.

Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

Formula E

Stoffel Vandoorne-Mercedes reușește să se impună în etapa a șasea din Race at Home desfășurată la New York. Pascal Wehrlein-Mahindra și Oliver Rowland-Nissan completează podiumul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

DTM

Ultima etapă din DTM Classic Challenge a adus două curse pe Nurburgring Nordschleife. În prima, piloții au concurat cu modelele din 1992. Lars Brugman-BMW câștigă, fiind urmat de Ben Tuck-BMW și Bence Banki-Opel. Cursa a doua a fost parcursă cu modelele din 2016. Banki, de data asta cu Audi se impune. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Tuck și Petr Kubovsky-Mercrdes. La această ultimă rundă am avut și un reprezentant român, Mihai Neg. El termină prima cursă pe locul 21 la bordul unui Mercedes 190 E. În manșa secundă, tot pe un Mercedes C 63 DTM încheie pe 11.

World Rallycross

Din acest weekend, Mondialul de Rallycross a dat drumul la un mini-campionat cu 4 etape. Prima a avut loc pe Yas Marina, iar învingător a fost Shane van Gisbergen. Timmy Hansen și Henrik Krogstad completează podiumul. Toți trei au avut același material de concurs, Peugeot 208 RX.

Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

GT Challenge Europe

Runda cu numărul 4 a campionatului virtual s-a ținut pe circuitul din Barcelona. Louis Deletraz-Porsche 911 R învinge. Locul 2 a fost adjudecat de Lorenzo Marucci-Audi R8 GT3, iar pe 3 a ajuns Federico Leo-Porsche 911 R.

Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

Foto-Facebook-Fia World Rallycross Championship, MotoGP, GT World Challenge Europe, Mahindra Racing, Touringcartimes.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss