Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Motorsport Digital-MotoGP, DTM, Formula E

  Și în acest weekend am avut parte de numeroase evenimente din SIM Racing-ul mondial.

  MotoGP

  Jorge Lorenzo-Yamaha reușește să se impună în GP-ul Marii Britanii Virtual. Tito Rabat-Ducati vine pe 2, iar Fabio Quartararo-Yamaha prinde locul 3. La Moto2, învingător a fost Bo Bendsneyder. Stefano Nepa câștigă la Moto3.

  Formula E

  Stoffel Vandoorne-Mercedes reușește să se impună în etapa a șasea din Race at Home desfășurată la New York. Pascal Wehrlein-Mahindra și Oliver Rowland-Nissan completează podiumul.

  DTM

  Ultima etapă din DTM Classic Challenge a adus două curse pe Nurburgring Nordschleife. În prima, piloții au concurat cu modelele din 1992. Lars Brugman-BMW câștigă, fiind urmat de Ben Tuck-BMW și Bence Banki-Opel. Cursa a doua a fost parcursă cu modelele din 2016. Banki, de data asta cu Audi se impune. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Tuck și Petr Kubovsky-Mercrdes. La această ultimă rundă am avut și un reprezentant român, Mihai Neg. El termină prima cursă pe locul 21 la bordul unui Mercedes 190 E. În manșa secundă, tot pe un Mercedes C 63 DTM încheie pe 11.

  World Rallycross

  Din acest weekend, Mondialul de Rallycross a dat drumul la un mini-campionat cu 4 etape. Prima a avut loc pe Yas Marina, iar învingător a fost Shane van Gisbergen. Timmy Hansen și Henrik Krogstad completează podiumul. Toți trei au avut același material de concurs, Peugeot 208 RX.

  GT Challenge Europe

  Runda cu numărul 4 a campionatului virtual s-a ținut pe circuitul din Barcelona. Louis Deletraz-Porsche 911 R învinge. Locul 2 a fost adjudecat de Lorenzo Marucci-Audi R8 GT3, iar pe 3 a ajuns Federico Leo-Porsche 911 R.

  Foto-Facebook-Fia World Rallycross Championship, MotoGP, GT World Challenge Europe, Mahindra Racing, Touringcartimes.com  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss