Latest Posts

Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

Vizualizări: 28841

Un nou weekend a trecut, iar SIM Racing-ul ne-a adus un spectacol pe cinste.

Indycar

Penultima etapă din campionatul virtual de Indycar s-a desfășurat pe circuitul din Austin, Texas. Invitatul special, Lando Norris, a reușit să se impună, chiar dacă în timpul cursei s-a răsucit. Coechipierul său, Pato O’Ward prinde locul 2, iar suedezul Felix Rosenqvist ajunge pe locul 3.

Formula E

După ce în cursa test s-a impus, Maximilian Gunther-BMW repetă succesul și în prima etapă din sezon, Hong Kong. Nick Cassidy-Envision Virgin și Pascal Wehrlein-Mahindra completează podiumul etapei.

Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

SRO GT Esports

Campionatul GT Challenge, cunoscut în trecut ca Blancpain GT a dat startul la propriul lor campionat de Esports, unde la start au fost prezenți piloții de top din campionatul real, dar și nume precum Jenson Button sau Charles Leclerc. Cursa la clasa Pro a fost adjudecată de Jordan Pepper-Bentley. Conaționalul său, Ben Barnicoat-Mclaren încheie cursa pe doi, iar Luigi Di Lorenzo-Aston Martin închide podiumul etapei de la Silverstone.

Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

Le Mans Esports

Pe circuitul de la Spa Francorchamps s-a ținut finala pe echipe la categoria LMES Pro Team în cadrul jocului Forza Motorsport 7. În prima cursă, cea de sprint, Daniel Nyman, component al echipei Lazarus obține victoria. Ultima cursă din sezon, cea de Anduranță, s-a derulat în condiții de vreme mixtă, iar câștigătorul a fost pilotul de la Red Bull, Robin Betka, el aducând și titlul de campioni pentru echipa sa, cei de la Lazarus fiind penalizați. Premiul cel mare a fost în valoare de 10.000 de dolari, iar echipa s-a calificat în super finala de la Le Mans ce are în joc, un premiu de 100.000 de dolari.

Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

Porsche Supercup

Tot la Spa, s-au desfășurat etapele 5 și 6 din Porsche Supercup Virtual. În cursa a cincea, Dylan Pereira se impune. El a fost urmat de Larry ten Voorde și Ayhancan Guven. Cursa cu numărul 6 îl găsește triumfător pe Guven. Ten Voorde prinde locul 2, iar Joey Mawson ocupă locul 3.

Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Motorsport.com, Autosport.com, Press.bmwgroup.com, Newsroom.porsche.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss