More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-Indycar, Formula E, GT Challenge

  Un nou weekend a trecut, iar SIM Racing-ul ne-a adus un spectacol pe cinste.

  Indycar

  Penultima etapă din campionatul virtual de Indycar s-a desfășurat pe circuitul din Austin, Texas. Invitatul special, Lando Norris, a reușit să se impună, chiar dacă în timpul cursei s-a răsucit. Coechipierul său, Pato O’Ward prinde locul 2, iar suedezul Felix Rosenqvist ajunge pe locul 3.

  Formula E

  După ce în cursa test s-a impus, Maximilian Gunther-BMW repetă succesul și în prima etapă din sezon, Hong Kong. Nick Cassidy-Envision Virgin și Pascal Wehrlein-Mahindra completează podiumul etapei.

  P90388151 munich ger 25th april 2020 abb formula e race at home challenge bmw ife 20 bmw i andretti motorsport

  SRO GT Esports

  Campionatul GT Challenge, cunoscut în trecut ca Blancpain GT a dat startul la propriul lor campionat de Esports, unde la start au fost prezenți piloții de top din campionatul real, dar și nume precum Jenson Button sau Charles Leclerc. Cursa la clasa Pro a fost adjudecată de Jordan Pepper-Bentley. Conaționalul său, Ben Barnicoat-Mclaren încheie cursa pe doi, iar Luigi Di Lorenzo-Aston Martin închide podiumul etapei de la Silverstone.

  14 59 28 462e4ff201d049b4472783002de6ca67

  Le Mans Esports

  Pe circuitul de la Spa Francorchamps s-a ținut finala pe echipe la categoria LMES Pro Team în cadrul jocului Forza Motorsport 7. În prima cursă, cea de sprint, Daniel Nyman, component al echipei Lazarus obține victoria. Ultima cursă din sezon, cea de Anduranță, s-a derulat în condiții de vreme mixtă, iar câștigătorul a fost pilotul de la Red Bull, Robin Betka, el aducând și titlul de campioni pentru echipa sa, cei de la Lazarus fiind penalizați. Premiul cel mare a fost în valoare de 10.000 de dolari, iar echipa s-a calificat în super finala de la Le Mans ce are în joc, un premiu de 100.000 de dolari.

  15 00 01 b8f17f0c9d5a858d0abb858cd6c6630e

  Porsche Supercup

  Tot la Spa, s-au desfășurat etapele 5 și 6 din Porsche Supercup Virtual. În cursa a cincea, Dylan Pereira se impune. El a fost urmat de Larry ten Voorde și Ayhancan Guven. Cursa cu numărul 6 îl găsește triumfător pe Guven. Ten Voorde prinde locul 2, iar Joey Mawson ocupă locul 3.

  M20 1113

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Motorsport.com, Autosport.com, Press.bmwgroup.com, Newsroom.porsche.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss