GP24 Media

LATEST POSTS

Motorsport Digital-F1, Formula E, WRC

Vizualizări: 10282

Un alt weekend plin de SIM Racing a trecut. Iată cele mai importante competiții!

F1

O nou Virtual Grand Prix s-a desfășurat Duminică. Etapa aleasă a fost stradalul din Monaco. George Russell-Williams a reușit să se impună cu un avans de 39 de secunde. Locul 2 i-a revenit lui Esteban Gutierez-Mercedes ce a purtat o luptă strânsă cu localnicul Charles Leclerc-Ferrari, acesta din urmă completând podiumul.

Motorsport Digital-F1, Formula E, WRC

Formula E

Etapa cu numărul 5 din Race at Home s-a ținut pe circuitul din Berlin. Oliver Rowland-Nissan obține victoria, fiind urmat de Stoffel Vandoorne-Mercedes și promovatul pe locul 3, Pascal Wehrlein-Mahindra. Acesta din urmă a preluat poziția lui Daniel Abt după ce a fost descalificat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Motorsport Digital-F1, Formula E, WRC

DTM

Penultima rundă din DTM Classic Challenge s-a desfășurat la Monza, piloții folosind mașinile din 2016. Prima cursă a fost adjudecată de Tom Blomqvist-BMW. Pe locul 2 a sosit Adam Pinczes-Mercedes la doar 81 de zecimi, iar pe 3 vine Kelvin van der Linde-Audi. Manșa secundă i-a revenit lui Van der Linde. Britanicul Ben Tuck-BMW termină cursa pe 2 cu doar 31 de zecimi in spatele liderului. Tot pe BMW, Lucas Auer obține locul 3.

Formula 2

Alături de F1, și Formula 2 a sosit la Monaco. Prima cursă este câștigată de Louis Deletraz. Jack Aitken și Theo Pourchaire ocupă celelalte două locuri pe podium. Arthur Leclerc câștigă cursa a doua, cea de sprint. Deletraz incheie pe 2, iar Juan Manuel Correa este pe 3.

WRC

Un nou Shootout a avut în Campionatul Mondial de Raliuri. Piloți din WRC 2 și 3, cât și nume din Portugalia au simulat ceea ce trebuia să fie în acest weekend, Raliul Portugaliei. În finală, britanicul Rhys Yates-Ford Fiesta R5 îl învinge pe americanul Sean Johnston-Citroen C3 R5.

Motorsport Digital-F1, Formula E, WRC

Foto-Facebook-George Russell, Rhys Yates, Nissan E.dams, Touringcartimes.com

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES