More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, Formula E, WRC

  Un alt weekend plin de SIM Racing a trecut. Iată cele mai importante competiții!

  F1

  O nou Virtual Grand Prix s-a desfășurat Duminică. Etapa aleasă a fost stradalul din Monaco. George Russell-Williams a reușit să se impună cu un avans de 39 de secunde. Locul 2 i-a revenit lui Esteban Gutierez-Mercedes ce a purtat o luptă strânsă cu localnicul Charles Leclerc-Ferrari, acesta din urmă completând podiumul.

  FB IMG 1590496206076

  Formula E

  Etapa cu numărul 5 din Race at Home s-a ținut pe circuitul din Berlin. Oliver Rowland-Nissan obține victoria, fiind urmat de Stoffel Vandoorne-Mercedes și promovatul pe locul 3, Pascal Wehrlein-Mahindra. Acesta din urmă a preluat poziția lui Daniel Abt după ce a fost descalificat.

  FB IMG 1590496296875

  DTM

  Penultima rundă din DTM Classic Challenge s-a desfășurat la Monza, piloții folosind mașinile din 2016. Prima cursă a fost adjudecată de Tom Blomqvist-BMW. Pe locul 2 a sosit Adam Pinczes-Mercedes la doar 81 de zecimi, iar pe 3 vine Kelvin van der Linde-Audi. Manșa secundă i-a revenit lui Van der Linde. Britanicul Ben Tuck-BMW termină cursa pe 2 cu doar 31 de zecimi in spatele liderului. Tot pe BMW, Lucas Auer obține locul 3.

  Formula 2

  Alături de F1, și Formula 2 a sosit la Monaco. Prima cursă este câștigată de Louis Deletraz. Jack Aitken și Theo Pourchaire ocupă celelalte două locuri pe podium. Arthur Leclerc câștigă cursa a doua, cea de sprint. Deletraz incheie pe 2, iar Juan Manuel Correa este pe 3.

  WRC

  Un nou Shootout a avut în Campionatul Mondial de Raliuri. Piloți din WRC 2 și 3, cât și nume din Portugalia au simulat ceea ce trebuia să fie în acest weekend, Raliul Portugaliei. În finală, britanicul Rhys Yates-Ford Fiesta R5 îl învinge pe americanul Sean Johnston-Citroen C3 R5.

  FB IMG 1590496369809

  Foto-Facebook-George Russell, Rhys Yates, Nissan E.dams, Touringcartimes.com

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss