More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

  Vizualizări: 4013

  Un alt weekend s-a dus, iar simracing-ul a adus din nou, curse spectaculoase.

  Formula 1

  Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe circuitul de la Barcelona. Victoria i-a revenit lui George Russell-Williams, britanicul purtând un duel incitant cu Charles Leclerc-Ferrari ce a terminat pe doi din cauza unei penalizări. Esteban Gutierez- Mercedes a ajuns pe 3.

  Formula E

  În cursa ce a avut loc pe circuitul stradal de la Monaco, Pascal Wehrlein-Mahindra reușește prima sa victorie din acest sezon. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW vin pe celelalte două locuri pe podium.

  DTM

  Etapa a doua din DTM Classic Challenge a adus piloții pe traseul de la Anderstorp, toți utilizând modelele din 2013. Tom Blomqvist-BMW câștigă prima manșă de concurs cu Lucas Auer pe 2 și Rene Rast pe 3. În manșa secundă, Auer obține victoria. Sheldon van der Linde-BMW ocupă locul 2, iar Rast prinde un nou loc 3.

  GT Challenge Europe Esports

  Runda cu numărul 2 din acest campionat s-a ținut la Spa Francorchamps. Lorenzo Marucci-Audi R8 GT3 câștigă cursa la clasa Pro. Un alt pilot Audi a venit pe 2, Ivan Pareras. Luigi Di Lorenzo-Aston Martin închide podiumul etapei.

  Formula 2

  Formula 2 a venit și ea pe circuitul de la Barcelona. În cursa principală, chinezul Guangyu Zhou se impune. Lirim Zendeli ocupă locul 2 și Oliver Rowland vine pe 3. Manșa de sprint a fost adjudecată de Norman Nato. Pe podium au mai venit Louis Deletraz și Jack Aitken.

  Foto-Facebook-Dams, GT Challenge Europe, Mahindra Racing, Touringcartimes.com

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss