More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

  Un alt weekend s-a dus, iar simracing-ul a adus din nou, curse spectaculoase.

  Formula 1

  Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe circuitul de la Barcelona. Victoria i-a revenit lui George Russell-Williams, britanicul purtând un duel incitant cu Charles Leclerc-Ferrari ce a terminat pe doi din cauza unei penalizări. Esteban Gutierez- Mercedes a ajuns pe 3.

  Formula E

  În cursa ce a avut loc pe circuitul stradal de la Monaco, Pascal Wehrlein-Mahindra reușește prima sa victorie din acest sezon. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW vin pe celelalte două locuri pe podium.

  FB IMG 1589207660541

  DTM

  Etapa a doua din DTM Classic Challenge a adus piloții pe traseul de la Anderstorp, toți utilizând modelele din 2013. Tom Blomqvist-BMW câștigă prima manșă de concurs cu Lucas Auer pe 2 și Rene Rast pe 3. În manșa secundă, Auer obține victoria. Sheldon van der Linde-BMW ocupă locul 2, iar Rast prinde un nou loc 3.

  GT Challenge Europe Esports

  Runda cu numărul 2 din acest campionat s-a ținut la Spa Francorchamps. Lorenzo Marucci-Audi R8 GT3 câștigă cursa la clasa Pro. Un alt pilot Audi a venit pe 2, Ivan Pareras. Luigi Di Lorenzo-Aston Martin închide podiumul etapei.

  FB IMG 1589207701252

  Formula 2

  Formula 2 a venit și ea pe circuitul de la Barcelona. În cursa principală, chinezul Guangyu Zhou se impune. Lirim Zendeli ocupă locul 2 și Oliver Rowland vine pe 3. Manșa de sprint a fost adjudecată de Norman Nato. Pe podium au mai venit Louis Deletraz și Jack Aitken.

  FB IMG 1589209725109

  Foto-Facebook-Dams, GT Challenge Europe, Mahindra Racing, Touringcartimes.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss