GP24 Media

LATEST POSTS

Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

Vizualizări: 14822

Un alt weekend s-a dus, iar simracing-ul a adus din nou, curse spectaculoase.

Formula 1

Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe circuitul de la Barcelona. Victoria i-a revenit lui George Russell-Williams, britanicul purtând un duel incitant cu Charles Leclerc-Ferrari ce a terminat pe doi din cauza unei penalizări. Esteban Gutierez- Mercedes a ajuns pe 3.

Formula E

În cursa ce a avut loc pe circuitul stradal de la Monaco, Pascal Wehrlein-Mahindra reușește prima sa victorie din acest sezon. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW vin pe celelalte două locuri pe podium.

Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

DTM

Etapa a doua din DTM Classic Challenge a adus piloții pe traseul de la Anderstorp, toți utilizând modelele din 2013. Tom Blomqvist-BMW câștigă prima manșă de concurs cu Lucas Auer pe 2 și Rene Rast pe 3. În manșa secundă, Auer obține victoria. Sheldon van der Linde-BMW ocupă locul 2, iar Rast prinde un nou loc 3.

GT Challenge Europe Esports

Runda cu numărul 2 din acest campionat s-a ținut la Spa Francorchamps. Lorenzo Marucci-Audi R8 GT3 câștigă cursa la clasa Pro. Un alt pilot Audi a venit pe 2, Ivan Pareras. Luigi Di Lorenzo-Aston Martin închide podiumul etapei.

Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

Formula 2

Formula 2 a venit și ea pe circuitul de la Barcelona. În cursa principală, chinezul Guangyu Zhou se impune. Lirim Zendeli ocupă locul 2 și Oliver Rowland vine pe 3. Manșa de sprint a fost adjudecată de Norman Nato. Pe podium au mai venit Louis Deletraz și Jack Aitken.

Motorsport Digital-F1, Formula E, DTM

Foto-Facebook-Dams, GT Challenge Europe, Mahindra Racing, Touringcartimes.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES