More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

  Vizualizări: 4984

  Motorsportul Digital nu a lipsit nici în weekendul trecut.

  Formula 1

  Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe străzile din Baku, Azerbaidjan. George Russell-Williams reușește o nouă victorie de etapă, britanicul fiind urmat de Alex Albon-Red Bull Racing și Esteban Gutierez-Mercedes.

  Formula E

  Ultimele două etape din Race at Home au avut loc în weekendul ce tocmai a trecut. Prima s-a ținut în New York, iar acolo Pascal Wehrlein-Mahindra reușește să se impună în fața lui Oliver Rowland-Nissan și Kelvin van der Linde-Audi. Cursa a doua s-a mutat la Berlin. Rowland câștigă cursa. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW completează podiumul. Campionul seriei este belgianul Stoffel Vandoorne, locul 2 din finală fiind suficient pentru a-și adjudeca titlul.

  Formula 2

  Alături de F1, Formula 2 a venit și ea la Baku. Australianul Oscar Piastri câștigă cursa principală. Pe 2 s-a clasat Lirim Zendeli, iar pe 3 vine Arthur Leclerc. În manșa de sprint, victoria i-a revenit lui Louis Deletraz cu Roberto Merhi al doilea și Guangyu Zhou al treilea.

  Campionatul European de Curse pentru Camioane.

  Da, acest campionat are și el o serie virtuală. Etapa a doua s-a desfășurat pe circuitul de la Misano. În prima cursă, maghiarul Norbert Kiss se impune. Sascha Lenz și Teo Calvet ocupă celelalte două locuri pe podium. Kiss câștigă și manșa a doua de concurs. Calvet vine de data asta pe 2, iar Lenz cade pe 3.

  Foto-Facebook-F1, Abb Formula E, FIA Formula 2, FIA European Truck Racing Championship, Nissan E.Dams

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss