GP24 Media

LATEST POSTS

Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

Vizualizări: 19671

Motorsportul Digital nu a lipsit nici în weekendul trecut.

Formula 1

Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe străzile din Baku, Azerbaidjan. George Russell-Williams reușește o nouă victorie de etapă, britanicul fiind urmat de Alex Albon-Red Bull Racing și Esteban Gutierez-Mercedes.

Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

Formula E

Ultimele două etape din Race at Home au avut loc în weekendul ce tocmai a trecut. Prima s-a ținut în New York, iar acolo Pascal Wehrlein-Mahindra reușește să se impună în fața lui Oliver Rowland-Nissan și Kelvin van der Linde-Audi. Cursa a doua s-a mutat la Berlin. Rowland câștigă cursa. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW completează podiumul. Campionul seriei este belgianul Stoffel Vandoorne, locul 2 din finală fiind suficient pentru a-și adjudeca titlul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

Formula 2

Alături de F1, Formula 2 a venit și ea la Baku. Australianul Oscar Piastri câștigă cursa principală. Pe 2 s-a clasat Lirim Zendeli, iar pe 3 vine Arthur Leclerc. În manșa de sprint, victoria i-a revenit lui Louis Deletraz cu Roberto Merhi al doilea și Guangyu Zhou al treilea.

Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

Campionatul European de Curse pentru Camioane.

Da, acest campionat are și el o serie virtuală. Etapa a doua s-a desfășurat pe circuitul de la Misano. În prima cursă, maghiarul Norbert Kiss se impune. Sascha Lenz și Teo Calvet ocupă celelalte două locuri pe podium. Kiss câștigă și manșa a doua de concurs. Calvet vine de data asta pe 2, iar Lenz cade pe 3.

Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

Foto-Facebook-F1, Abb Formula E, FIA Formula 2, FIA European Truck Racing Championship, Nissan E.Dams

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES