More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, F2, Formula E

  Motorsportul Digital nu a lipsit nici în weekendul trecut.

  Formula 1

  Un nou Virtual Grand Prix a avut loc, de data asta pe străzile din Baku, Azerbaidjan. George Russell-Williams reușește o nouă victorie de etapă, britanicul fiind urmat de Alex Albon-Red Bull Racing și Esteban Gutierez-Mercedes.

  FB IMG 1591684147032

  Formula E

  Ultimele două etape din Race at Home au avut loc în weekendul ce tocmai a trecut. Prima s-a ținut în New York, iar acolo Pascal Wehrlein-Mahindra reușește să se impună în fața lui Oliver Rowland-Nissan și Kelvin van der Linde-Audi. Cursa a doua s-a mutat la Berlin. Rowland câștigă cursa. Stoffel Vandoorne-Mercedes și Maximilian Gunther-BMW completează podiumul. Campionul seriei este belgianul Stoffel Vandoorne, locul 2 din finală fiind suficient pentru a-și adjudeca titlul.

  FB IMG 1591684669745

  Formula 2

  Alături de F1, Formula 2 a venit și ea la Baku. Australianul Oscar Piastri câștigă cursa principală. Pe 2 s-a clasat Lirim Zendeli, iar pe 3 vine Arthur Leclerc. În manșa de sprint, victoria i-a revenit lui Louis Deletraz cu Roberto Merhi al doilea și Guangyu Zhou al treilea.

  FB IMG 1591684170578

  Campionatul European de Curse pentru Camioane.

  Da, acest campionat are și el o serie virtuală. Etapa a doua s-a desfășurat pe circuitul de la Misano. În prima cursă, maghiarul Norbert Kiss se impune. Sascha Lenz și Teo Calvet ocupă celelalte două locuri pe podium. Kiss câștigă și manșa a doua de concurs. Calvet vine de data asta pe 2, iar Lenz cade pe 3.

  FB IMG 1591684335636

  Foto-Facebook-F1, Abb Formula E, FIA Formula 2, FIA European Truck Racing Championship, Nissan E.Dams


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss