More

  Latest Posts

  Molly Taylor va debuta în Raliul Dakar în 2022

  Liderul punctelor în Extreme E, Molly Taylor, își va face debutul în Raliul Dakar în ianuarie anul viitor.

  Campiona australiană de raliuri va aborda faimosul raid de raliu al echipei South Racing Can-Am Factory, împreună cu colegul australian Dale Moscatt.

  Evenimentul din 2022 va marca debutul ei în epuizantul eveniment de la Dakar și va urma ceea ce a fost un sezon inaugural de succes în Extreme E cu Rosberg X Racing.

  Taylor, care se află în prezent la jumătatea unei vizite înapoi în Australia, se va întoarce în curând în Marea Britanie pentru runda finală Extreme E înainte de a se pregăti pentru Dakar.

  Ea și-a făcut debutul în raid pentru echipa South Racing la începutul acestui an, terminând pe locul cinci la clasă la Baja Aragon, o rundă a Cupei Mondiale FIA ​​Cross Country.

  Taylor

  Ea a participat apoi la Abu Dhabi Desert Challenge la începutul acestei luni.

  „Sunt foarte încântată pentru că este un vis devenit realitate pentru mine și este unul dintre acele lucruri pe care mi-am dorit mereu să le fac”, a declarat Taylor pentru site-ul Motorsport Australia.

  „Cu câțiva ani în urmă, nu m-aș fi gândit niciodată să fac curse off-road și, la fel ca în restul carierei mele, este o cale care a trecut prin diferite oportunități care duce la alte oportunități.

  „Cred că Extreme E a fost catalizatorul carierei mele off-road și locul meu la Dakar, pentru că de când am început asta, am vrut să fac mai mult și apoi s-a prezentat o oportunitate cu [șeful echipei] Scott Abraham și South Racing.

  „Echipa are o configurație masivă și mi-au dat șansa să fac Baja. Am rămas în comunicare după aceea și relația a crescut, ceea ce a ajutat la deschiderea drumului către Abu Dhabi și acum Dakar.

  „Am avut o experiență incredibilă în Abu Dhabi. Nu am mai văzut niciodată astfel de dune și m-am distrat atât de mult. A fost un curs similar cu Dakar, care a fost de ajutor.

  „Desigur, știu că Dakar nu va fi doar soare și curcubee, dar abia aștept cu nerăbdare și sunt sigură că va fi o experiență uimitoare.”

  Raliul Dakar 2022 începe în Arabia Saudită pe 2 ianuarie.

  Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss