More

  Latest Posts

  Miguel Paludo va rula trei curse Xfinity pentru JRM

  Campionul Porsche Carrera Cup Miguel Paludo va reveni la competiția NASCAR în 2022 pentru un alt program part-time Xfinity Series.

  Paludo, originar din Nova Prata, Brazilia, și campion în exercițiu al Cupei Porsche Carrera din Brazilia, va conduce Chevrolet nr. 88 pentru JR Motorsports în trei curse din seria Xfinity în 2022 – 26 martie la Circuit of the Americas, 2 iulie la Road America și 30 iulie la Indianapolis Motor Speedway.

  Cursele lui Paludo vor fi sponsorizate de Brandt Professional Agriculture.

  „Ne-am întors în 2022!” a spus Paludo în timpul anunțului de miercuri la sediul Brandt do Brasil din Londrina, Brazilia. „Anul trecut mi-a dovedit că JRM are cea mai bună echipă din NASCAR Xfinity Series și abia aștept să mă întorc pe pistă cu această grupă, mai ales acum că vom avea ocazia să exersăm și să ne calificăm în acest sezon.

  „Sunt foarte încântat să reprezint din nou Brandt și agricultura braziliană pe trei dintre cele mai interesante piste ale Americii.”

  Sezonul următor va vedea revenirea sesiunilor săptămânale de antrenamente și calificări din serie – cele mai multe dintre acestea au fost suspendate temporar în 2020 și 2021 din cauza restricțiilor COVID-19.

  Coproprietarul echipei va conduce, de asemenea, numărul 88 într-o cursă sezonul viitor, 8 aprilie pe Martinsville (Va.) Speedway. Alți piloți sunt așteptați să alerge cu echipa pe tot parcursul sezonului 2022.

  Paludo, în vârstă de 38 de ani, a obținut cel mai bun sfârșit de serie din carieră în sezonul trecut – al șaptelea la Daytona Road Course în timp ce făcea un program de trei curse cu JRM.

  Nu a câștigat niciodată o cursă în competiția NASCAR, dar a terminat pe locul al doilea într-o cursă de camioane la Pocono în 2013.

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss