Latest Posts

Miguel Paludo va rula trei curse Xfinity pentru JRM

Vizualizări: 25139

Campionul Porsche Carrera Cup Miguel Paludo va reveni la competiția NASCAR în 2022 pentru un alt program part-time Xfinity Series.

Paludo, originar din Nova Prata, Brazilia, și campion în exercițiu al Cupei Porsche Carrera din Brazilia, va conduce Chevrolet nr. 88 pentru JR Motorsports în trei curse din seria Xfinity în 2022 – 26 martie la Circuit of the Americas, 2 iulie la Road America și 30 iulie la Indianapolis Motor Speedway.

Cursele lui Paludo vor fi sponsorizate de Brandt Professional Agriculture.

„Ne-am întors în 2022!” a spus Paludo în timpul anunțului de miercuri la sediul Brandt do Brasil din Londrina, Brazilia. „Anul trecut mi-a dovedit că JRM are cea mai bună echipă din NASCAR Xfinity Series și abia aștept să mă întorc pe pistă cu această grupă, mai ales acum că vom avea ocazia să exersăm și să ne calificăm în acest sezon.

„Sunt foarte încântat să reprezint din nou Brandt și agricultura braziliană pe trei dintre cele mai interesante piste ale Americii.”

Sezonul următor va vedea revenirea sesiunilor săptămânale de antrenamente și calificări din serie – cele mai multe dintre acestea au fost suspendate temporar în 2020 și 2021 din cauza restricțiilor COVID-19.

Coproprietarul echipei va conduce, de asemenea, numărul 88 într-o cursă sezonul viitor, 8 aprilie pe Martinsville (Va.) Speedway. Alți piloți sunt așteptați să alerge cu echipa pe tot parcursul sezonului 2022.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Paludo, în vârstă de 38 de ani, a obținut cel mai bun sfârșit de serie din carieră în sezonul trecut – al șaptelea la Daytona Road Course în timp ce făcea un program de trei curse cu JRM.

Nu a câștigat niciodată o cursă în competiția NASCAR, dar a terminat pe locul al doilea într-o cursă de camioane la Pocono în 2013.

Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss