More

  Latest Posts

  Life on the Hill: Alin Luca-“Aici am invatat sa aflu adevarata putere a milisecundelor.”

  Astazi descoperim pasiunea lui Alin Luca pentru motorsport. Fostul debutant ne-a povestit in seria Life on the Hill despre ce inseamna motorsportul pentru el, dar si despre momentele mai putin placute ce le intampina in lumea motorsportului.

  De unde pasiunea pentru motorsport?

  De mic ma fascinau masinile puternice, urmaream cu sufletul la gura toate transmisiunile de la F1. M-am nascut cu pasiunea aceasta in sange.

  Ce inseamna pentru tine “Life on the hill”?

  Multa adrenalina, deconectare, locul unde te bucuri de viata si de limitele ei, mai exact locul unde iti depasesti limitele.

  Ce ne poti spune despre lupta cu secundele?

  Daca pana sa ma apuc de motorsport nu calculam nimic in secunde, in minute, aici am invatat sa aflu adevarata putere a milisecundelor. In primul rand te lupti cu tine, cu limitele si fricile tale.Pentru tine linia de start are si alta insemnatate decat cea fizica? Ce emotii aduce cu ea?

  Pentru mine linia de start inseamna tensiune de 200 cu 110 si puls 100. Inseamna blocarea auzului, iar singurul ritm pe care il aud si simt, e cel al inimii si al motorului.  Emotiile care te incearca sunt adrenalina, deternimarea si totodata incertitudinea. Te pregatesti mental pentru a face fata oricarei situatii imprevizibile.

  Care este etapa ta preferata din campionat? Dar care ti se pare si cea mai dificila?

  Daca trebuie sa aleg doar una, aleg etapa de la Ranca, desi imi plac toate. O prefer pe aceasta pentru ca traseul este unul complex. Sinaia mi se pare cea mai dificila, dar cu toate astea este printre preferatele mele.

  Viata la curse inseamna asumarea unor decizii si a unor responsabilitati. Cum incerci sa gestionezi si sa depasesti momentele mai putin placute?

  Sunt o peroana care incearca sa vada partea plina a paharului, partea frumoasa in orice lucru, situatie, chiar si persoane. Sunt constient ca nu este o treaba usoara, dar daca ar fi fost usoara, ar fi facut-o toata lumea. Ai un ritual anume inainte de start?

  Incerc sa ma deconectez, sa ma setez potivit scopului, sa imi ating obiectivul, iar pentru noroc si forta, inainte de a pleca din cort spre start, imi sarut mereu iubita.

  Cursa s-a terminat. Ce sentimente aduce linia de finish?

  Sentimentele de la finish variaza in functie de secundele obtinute, dar omniprezente sunt sentimentele de bucurie ca am ajuns la finish intreg si nerabdarea sa o iau de la capat.

  Ai un mesaj anume pentru spectatorii ce va insotesc pe fiecare proba?

  Stati departe de iesirea din virajele periculoase. Le multumesc tuturor care ne sustin de pe margine si sper ca pe viitor sa vad cat mai multi oameni care impartasesc cu noi aceasta pasiune.Cum este atunci cand cobori in parcul service iar pe proba spectatorii va asteapta?

  Ma bucur sa vad lumea de pe margine multumita de spectacolul oferit de piloti, ma bucur sa imi vad echipa care este alaturi de mine si la bine si la greu si ma bucur sa vad ochii plini de admiratie ai iubitei mele.

   

  Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa aflati si alte povesti din seria Life on the Hill.

  Galerie Foto: RallyZoom.ro, Arhiva personala-Alin Luca


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss