More

  Latest Posts

  Legenda NASCAR Jimmie Johnson revine la Daytona 24h cu AXR

  Action Express Racing a confirmat a doua intrare în Daytona 24 Hours 2021, cu legenda NASCAR Jimmie Johnson având al optulea start în cadrul evenimentului.

  AXR, alături de Hendrick Motorsports, va lansa Ally Cadillac # 48 pentru piloții Johnson, Simon Pagenaud, fostul pilot de Formula 1 Kamui Kobayashi și Mike Rockenfeller.

  Aceasta va avea loc alături de intrarea # 31 a echipei, care va fi condusă de piloții echipei cu normă întreagă Pipo Derani și Felipe Nasr, precum și de Mike Conway. AXR are deja trei victorii Rolex 24 în palmares.

  “Vorbim cu Jimmie despre rularea împreună cu noi de mai multe luni”, a spus Gary Nelson, managerul echipei Action Express Racing. „Totul a prins contur în noiembrie, cu sprijinul Hendrick Motorsports și al partenerului lor extraordinar, Ally.”

  “Jimmie are multă experiență la Daytona, nu numai pe oval. Simon aduce multă experiență de anduranță, iar Kamui adaugă o mulțime de cunoștințe și viteză de configurare a mașinii.”, a continuat. „Am câștigat Rolex 24 cu Mike în 2010, așa că el este familiarizat cu modul în care operăm.”

  „Aș dori să mulțumesc colegului IMSA, Paul Miller, că a împărtășit numărul # 48.”

  „Țintim să avem 10 zile grozave în Daytona, începând cu Roar Before the 24”.

  nascar 2

  Johnson, al cărui ultim Daytona 24 a venit într-un Corvette DPi în 2011 (în imagine), a comentat: „Rolex 24 de la Daytona este una dintre cursele de marcă din lume. Este un eveniment atât de provocator, atât pentru echipă, cât și pentru pilot și necesită un nivel atât de ridicat de concentrare mereu. Este o cursă atât de distractivă și unică în care să concurezi”

  „Aceasta va fi prima dată când concurez cu Action Express și am fost foarte impresionat de echipă și de pregătirea acesteia. Sunt, de asemenea, încântat să îl am pe Ally la bord și să conduc împreună cu Simon, Kamui și Mike, care sunt trei piloți de clasă mondială cu experiență în această cursă și în clasa DPi.”

  „Am terminat pe locul al doilea în acest eveniment, așa că aștept cu nerăbdare să încerc să ajung pe treapta superioară în 2021”.

  Johnson a renunțat la competiția NASCAR cu normă întreagă la sfârșitul campaniei 2020 și va concura la evenimentele IndyCar anul viitor cu Chip Ganassi Racing. Tony Kanaan, câștigătorul Indianapolis 500, va prelua mașina # 48 CGR pentru cele patru evenimente ovale din 2021 – inclusiv Indy 500 – după ce a încheiat un acord de mai mulți ani cu echipa.

  Sursa: Autosport.com

  Photocredit: Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss