More

  Latest Posts

  Kyle Larson câștigă Cupa Fontana după un contact cu Chase Elliott

  Kyle Larson câștigă Cupa Fontana la Auto Club Speedway după un contact cu coechipierul Chase Elliott.

  Campionul în exercițiu Kyle Larson a reținut o încărcare sălbatică din ultimul tur de la Austin Dillon pentru a câștiga Wise Power 400 de duminică în Fontana, California – prima victorie a lui Larson din sezonul 2022. Pe drumul spre victorie, însă, Larson a făcut contact cu colegul de echipă Hendrick Motorsports, Chase Elliott, în timp ce cei doi se luptau pentru conducere cu mai puțin de 20 din 200 de tururi rămase. Chevrolet-ul numărul 9 al lui Elliott a lovit peretele și, în cele din urmă, a ieșit din cursă în turul 192.

  Aceasta este a 17-a victorie din carieră a lui Larson și a doua la Auto Club Speedway pentru nativul din California. Larson a condus toți piloții cu 10 victorii sezonul trecut. „Este întotdeauna distractiv să câștigi aici în statul de origine”, a declarat câștigătorul. „Muncă grea tot weekendul. Nu m-am simțit grozav la antrenamente ieri, dar Cliff (Daniels, șef de echipaj) și toată lumea din echipă au făcut ajustări grozave peste noapte. Mașina s-a descurcat mult mai bine. Cu siguranță au fost niște tipi care au fost mai rapizi decât noi, dar am avut noroc.”
   
  Cursa lungă, repornirile au fost o nebunie – toate cursele au fost o nebunie. A fost cu siguranță sălbatic. Cu siguranță tare să obținem o victorie aici, în California. Să sperăm că vom intra într-o serie.” Erik Jones a terminat al treilea, Daniel Suarez a fost al patrulea, iar Joey Logano a completat top cinci. Completând top-10 au fost Aric Almirola, Kevin Harvick, Kurt Busch, Daniel Hemric și Ricky Stenhouse Jr.
   
  • Mai multe știri despre NASCAR găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss