Latest Posts

Kyle Larson a participat la activitățile NASCAR din Philadelphia

Vizualizări: 10605

Kyle Larson a fost observat în Philadephia la evenimentele din cadrul NASCAR. Se speculează posibila lui revenire. Larson a fost lăsat înafara campionatului, cu mai bine de șase luni în urmă, deoarece a avut un conflict cu oficialii. A fost sancționat datorită unui comentariu nepotrivit legat de aspectul rasial, făcut în timpul unei curse online. Echipa pentru care concura, Chip Ganassi Racing Team, l-a concediat pe loc.

De șase luni, sportivul de 28 de ani încearcă recâștige un loc în NASCAR. Oficialii au confirmat negocierile cu pilotul, așadar, prezența lui în Philadelphia, a fost probabil o încercare de a-l convinge pe Steve Phelps îl primească înapoi.

Până acum, nu a existat o cerere formală de reinstaurare, dar sunt multe discuții pe această temă. Pilotul și-a ocupat timpul cu câteva curse de sprint, ca treacă mai ușor peste această perioadă.

Larson a comentat incidentul: „Am făcut o greșeală, plătesc pentru ea și accept asta. NASCAR e totul pentru mine și cred am demonstrat pot concura la nivel de campionat. vrea întorc și găsesc o cale iau titlul.”

„Am fost pur și simplu ignorant și imatur. Nu am înțeles impactul negativ pe care l-ar putea avea cuvintele mele asupra oamenilor. Acela nu este un cuvânt pe care l-am mai folosit. Am crescut în Carolina de Nord și de când știu am participat la curse. Doar pe asta am fost focusat.”

„Probabil sunt multe experiențe normale pe care le-am ratat, iar asta este explicația ignoranței mele. Altfel nu înțeleg cum am putut rosti acel cuvânt”, a spus Larson.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Se zvonește faptul Tony Stewart ar fi interesat de pilot. Chiar a afirmat faptul reprimirea lui în NASCAR ar trebui făcută cât de curând: „Cei din NASCAR ar trebui își revină și facă ce e corect. Copilul acesta merită o oportunitatea de a ajunge înapoi în sport.”

„Cred și-a spălat păcatele, deci e frustrant când știi au mai avut loc incidente similare, iar penalizările nu au fost atât de serioase.”

Stewart a fost de asemena, rugat aleagă între Larson și Erik Jones (care este liber acum): „Sincer, dacă trebuie făcută o alegere, Kyle Larson e de departe omul potrivit. Băiatul e printre cei mai buni în NASCAR. Face o treabă excepțională.”

În mod cert vom asista la revenirea lui Kyle Larson, dar totul ține de timp. Dacă oficialii hotărăsc faptul sunt pregătiți îi permită concureze, Larson va fi primul pe circuit.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss