More

  Latest Posts

  Kyle Larson a participat la activitățile NASCAR din Philadelphia

  Kyle Larson a fost observat în Philadephia la evenimentele din cadrul NASCAR. Se speculează posibila lui revenire. Larson a fost lăsat înafara campionatului, cu mai bine de șase luni în urmă, deoarece a avut un conflict cu oficialii. A fost sancționat datorită unui comentariu nepotrivit legat de aspectul rasial, făcut în timpul unei curse online. Echipa pentru care concura, Chip Ganassi Racing Team, l-a concediat pe loc.

  De șase luni, sportivul de 28 de ani încearcă recâștige un loc în NASCAR. Oficialii au confirmat negocierile cu pilotul, așadar, prezența lui în Philadelphia, a fost probabil o încercare de a-l convinge pe Steve Phelps îl primească înapoi.

  Până acum, nu a existat o cerere formală de reinstaurare, dar sunt multe discuții pe această temă. Pilotul și-a ocupat timpul cu câteva curse de sprint, ca treacă mai ușor peste această perioadă.

  Larson a comentat incidentul: „Am făcut o greșeală, plătesc pentru ea și accept asta. NASCAR e totul pentru mine și cred am demonstrat pot concura la nivel de campionat. vrea întorc și găsesc o cale iau titlul.”

  „Am fost pur și simplu ignorant și imatur. Nu am înțeles impactul negativ pe care l-ar putea avea cuvintele mele asupra oamenilor. Acela nu este un cuvânt pe care l-am mai folosit. Am crescut în Carolina de Nord și de când știu am participat la curse. Doar pe asta am fost focusat.”

  „Probabil sunt multe experiențe normale pe care le-am ratat, iar asta este explicația ignoranței mele. Altfel nu înțeleg cum am putut rosti acel cuvânt”, a spus Larson.

  Se zvonește faptul Tony Stewart ar fi interesat de pilot. Chiar a afirmat faptul reprimirea lui în NASCAR ar trebui făcută cât de curând: „Cei din NASCAR ar trebui își revină și facă ce e corect. Copilul acesta merită o oportunitatea de a ajunge înapoi în sport.”

  „Cred și-a spălat păcatele, deci e frustrant când știi au mai avut loc incidente similare, iar penalizările nu au fost atât de serioase.”

  Stewart a fost de asemena, rugat aleagă între Larson și Erik Jones (care este liber acum): „Sincer, dacă trebuie făcută o alegere, Kyle Larson e de departe omul potrivit. Băiatul e printre cei mai buni în NASCAR. Face o treabă excepțională.”

  În mod cert vom asista la revenirea lui Kyle Larson, dar totul ține de timp. Dacă oficialii hotărăsc faptul sunt pregătiți îi permită concureze, Larson va fi primul pe circuit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss