Latest Posts

KTM și-a prezentat echipa pentru noul sezon de MXGP

Vizualizări: 33622

Cu ceva mai mult de două luni înainte de debutul noului sezon din MXGP, KTM și-a prezentat piloții pentru 2021. Datorită restricțiilor de călătorie impuse de pandemia cu noul Coronavirus, lansarea echipei austriace s-a desfășurat doar cu o parte dintre piloți.

După ce în 2020, KTM a ratat titlul mondial la clasa MXGP în defavoarea celor de la Honda, echipa austriacă vizează pentru noul sezon răzbunarea eșecului de anul trecut. La fel ca anul trecut, KTM se va împărți în două echipe, cea de uzină, KTM Factory Racing și KTM De Carli.

Pentru KTM Factory Racing vor concura Tom Vialle și Rene Hofer la MX2 și Jeffrey Herlings la MXGP, în timp ce, pentru KTM De Carli vor concura Mattia Guadagnini la MX2, respectiv Antonio Cairoli și Jorge Prado la MXGP.

În 2020, Tom Vialle și-a adjudecat în premieră titlul mondial la clasa MX2. Pentru 2021, francezul a ales să rămână la clasa mică, în încercarea sa de a-și adăuga încă un titlu mondial înainte să treacă la clasa mare, MXGP. De cealaltă parte, Rene Hofer va încerca să facă uitată accidentarea care l-a privat de o șansă la titlul mondial de la MX2.

De cealaltă parte, la MXGP, toți cei trei piloți promovați de KTM au ca scop titlul mondial. Dacă Antonio Cairoli și Jeffrey Herlings au gustat din gloria supremă a titlului mondial în repetate rânduri, Jorge Prado încă se luptă pentru a-și trece numele în Pantheonul campionilor de la MXGP. Până atunci, toți cei trei vor trebui să-l oprească pe Tim Gajser, campionul mondial en titre.

Datorită permutărilor produse de pandemia cu noul Coronavirus, noul sezon al campionatului de motocross va debuta abia la sfârșitul lunii, cu Marele Premiu al Olandei, programat să se desfășoare la Oss, pe 23 mai.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: KTM Factory Racing
Photocredit: KTM Factory Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

KTM Factory Racing

Latest Posts

Don't Miss