Latest Posts

Herlings, Vialle și Hofer, pregătiți de noul sezon de MXGP alături de KTM

Vizualizări: 33675

Jeffrey Herlings, Tom Vialle și Rene Hofer sunt ceilalți trei piloți cu care KTM va încerca să-și adjudece titlurile mondiale la MXGP și MX2. Cei trei au participat ieri la un shooting foarte special cu ocazia lansării noii motociclete a echipei austriece.

Într-un eveniment outdoor organizat în Spania, cei trei piloți KTM au fost prezentați oficial. Jeffrey Herlings va participa, așa cum ne-a obișnuit din 2017 încoace, la clasa MXGP, în timp ce, Tom Vialle și Rene Hofer vor participa împreună pentru constructorul austriac la clasa MX2.

În vârstă de 26 de ani, Herlings are în palmares patru titluri mondiale de-a lungul carierei. După accidentarea suferită în 2020, olandezul va încerca să-și recâștige coroana pierdută anul trecut în fața lui Tim Gajser. Olandezul va pilota pentru al 12-lea sezon consecutiv pentru KTM.

La clasa MX2, Tom Vialle a fost omul de bătut în 2020. Francezul a câștigat destul de facil titlul mondial la clasa mică. Vialle va încerca să-și adjudece un nou titlu mondial, încercând astfel să devină cel de-al patrulea pilot KTM din ultimul deceniu care își apără titlul mondial la MX2.

Rene Hofer va fi pentru al doilea sezon pilot KTM. Austriacul va încerca să-și învingă coechipierul și să devină omul de bătut la clasa MX2. Chiar și așa, misiunea sa va fi una foarte dificilă, dată fiind pletora imensă de talente care apar în fiecare sezon la clasa mică.

Noul sezon din MXGP va debuta la Oss, în Olanda, la sfârșitul lunii mai.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: KTM Factory Racing
Photocredit: KTM Factory Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

KTM Factory Racing

Latest Posts

Don't Miss