GP24 Media

LATEST POSTS

Herlings, Vialle și Hofer, pregătiți de noul sezon de MXGP alături de KTM

Vizualizări: 32164

Jeffrey Herlings, Tom Vialle și Rene Hofer sunt ceilalți trei piloți cu care KTM va încerca să-și adjudece titlurile mondiale la MXGP și MX2. Cei trei au participat ieri la un shooting foarte special cu ocazia lansării noii motociclete a echipei austriece.

Într-un eveniment outdoor organizat în Spania, cei trei piloți KTM au fost prezentați oficial. Jeffrey Herlings va participa, așa cum ne-a obișnuit din 2017 încoace, la clasa MXGP, în timp ce, Tom Vialle și Rene Hofer vor participa împreună pentru constructorul austriac la clasa MX2.

În vârstă de 26 de ani, Herlings are în palmares patru titluri mondiale de-a lungul carierei. După accidentarea suferită în 2020, olandezul va încerca să-și recâștige coroana pierdută anul trecut în fața lui Tim Gajser. Olandezul va pilota pentru al 12-lea sezon consecutiv pentru KTM.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

La clasa MX2, Tom Vialle a fost omul de bătut în 2020. Francezul a câștigat destul de facil titlul mondial la clasa mică. Vialle va încerca să-și adjudece un nou titlu mondial, încercând astfel să devină cel de-al patrulea pilot KTM din ultimul deceniu care își apără titlul mondial la MX2.

Rene Hofer va fi pentru al doilea sezon pilot KTM. Austriacul va încerca să-și învingă coechipierul și să devină omul de bătut la clasa MX2. Chiar și așa, misiunea sa va fi una foarte dificilă, dată fiind pletora imensă de talente care apar în fiecare sezon la clasa mică.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Noul sezon din MXGP va debuta la Oss, în Olanda, la sfârșitul lunii mai.

Sursa: KTM Factory Racing
Photocredit: KTM Factory Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES