More

  Latest Posts

  Herlings, Vialle și Hofer, pregătiți de noul sezon de MXGP alături de KTM

  Jeffrey Herlings, Tom Vialle și Rene Hofer sunt ceilalți trei piloți cu care KTM va încerca să-și adjudece titlurile mondiale la MXGP și MX2. Cei trei au participat ieri la un shooting foarte special cu ocazia lansării noii motociclete a echipei austriece.

  Într-un eveniment outdoor organizat în Spania, cei trei piloți KTM au fost prezentați oficial. Jeffrey Herlings va participa, așa cum ne-a obișnuit din 2017 încoace, la clasa MXGP, în timp ce, Tom Vialle și Rene Hofer vor participa împreună pentru constructorul austriac la clasa MX2.

  În vârstă de 26 de ani, Herlings are în palmares patru titluri mondiale de-a lungul carierei. După accidentarea suferită în 2020, olandezul va încerca să-și recâștige coroana pierdută anul trecut în fața lui Tim Gajser. Olandezul va pilota pentru al 12-lea sezon consecutiv pentru KTM.

  La clasa MX2, Tom Vialle a fost omul de bătut în 2020. Francezul a câștigat destul de facil titlul mondial la clasa mică. Vialle va încerca să-și adjudece un nou titlu mondial, încercând astfel să devină cel de-al patrulea pilot KTM din ultimul deceniu care își apără titlul mondial la MX2.

  Rene Hofer va fi pentru al doilea sezon pilot KTM. Austriacul va încerca să-și învingă coechipierul și să devină omul de bătut la clasa MX2. Chiar și așa, misiunea sa va fi una foarte dificilă, dată fiind pletora imensă de talente care apar în fiecare sezon la clasa mică.

  Noul sezon din MXGP va debuta la Oss, în Olanda, la sfârșitul lunii mai.

  Sursa: KTM Factory Racing

  Photocredit: KTM Factory Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss