GP24 Media

LATEST POSTS

Calendarul MXGP a suferit noi modificări

MXGP
Vizualizări: 21007

MXGP și-a modificat din nou calendarul. Pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, Marele Premiu al Olandei, programat pentru 23 mai, a fost amânat. Prin urmare, noul sezon din MXGP va debuta pe 13 iunie, la Orlyonok.

Noul sezon de MXGP a suferit noi modificări majore. Pe fondul pandemiei, etapa de la Oss a fost amânată, iar debutul noului sezon va avea loc la Orlyonok, în Rusia, pe 13 iunie. Un amănunt notabil este dat de faptul că toate etapele au rămas pentru moment în calendar.

Totodată, etapele din Asia vor încheia sezonul, în 28 noiembrie și 5 decembrie, în Indonezia. De asemenea, Franța și Argentina încă nu și-au dezvăluit circuitul pe care va avea loc GP-ul aferent țării lor.

MXGP

În 2020, sezonul de MXGP a fost profund afectat de noul Coronavirus. Deși sezonul a început normal, la începutul lunii martie, după lockdown, programul competițional a fost reluat abia în august. În cele din urmă, sezonul a fost dus la bun sfârșit, cu Tim Gajser și Tom Vialle în postura de campioni mondiali.

Sezonul 2021 din MXGP va avea loc între 13 iunie și 5 decembrie.

Pentru mai multe știri din MXGP, click AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: MXGP
Photocredit: MXGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES