More

  Latest Posts

  Calendarul MXGP a suferit noi modificări

  MXGP și-a modificat din nou calendarul. Pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, Marele Premiu al Olandei, programat pentru 23 mai, a fost amânat. Prin urmare, noul sezon din MXGP va debuta pe 13 iunie, la Orlyonok.

  Noul sezon de MXGP a suferit noi modificări majore. Pe fondul pandemiei, etapa de la Oss a fost amânată, iar debutul noului sezon va avea loc la Orlyonok, în Rusia, pe 13 iunie. Un amănunt notabil este dat de faptul că toate etapele au rămas pentru moment în calendar.

  Totodată, etapele din Asia vor încheia sezonul, în 28 noiembrie și 5 decembrie, în Indonezia. De asemenea, Franța și Argentina încă nu și-au dezvăluit circuitul pe care va avea loc GP-ul aferent țării lor.

  MXGP

  În 2020, sezonul de MXGP a fost profund afectat de noul Coronavirus. Deși sezonul a început normal, la începutul lunii martie, după lockdown, programul competițional a fost reluat abia în august. În cele din urmă, sezonul a fost dus la bun sfârșit, cu Tim Gajser și Tom Vialle în postura de campioni mondiali.

  Sezonul 2021 din MXGP va avea loc între 13 iunie și 5 decembrie.

  Pentru mai multe știri din MXGP, click AICI.

  Sursa: MXGP

  Photocredit: MXGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss