More

  Latest Posts

  Raikkonen devine director de echipă al echipei de motocross Kawasaki după retragerea din F1

  Kimi Raikkonen a dezvăluit prima etapă a planurilor sale post-F1, finlandezul fiind anunțat ca director de echipă pentru Kawasaki Racing Team în MXGP.

  Raikkonen nu a ascuns dragostea lui pentru motocross, fiind implicat anterior cu propria sa echipă Ice One Racing – în timp ce finlandezul a postat anterior videoclipuri pe rețelele de socializare care îl arată folosind motocross-ul pentru a se antrena pentru cerințele F1. Dar acum campionul din 2007 Raikkonen – care s-a retras din Formula 1 la sfârșitul anului 2021 cu un record de 349 de starturi pe numele său – va prelua conducerea echipei Kawasaki Racing Team în MXGP, cel mai înalt nivel al curselor de motocross.

  „Nu este un secret pentru nimeni că, pentru mine, una dintre marile mele pasiuni în viață de mulți ani a fost motocross-ul”, a spus Raikkonen despre știri. „Dar această echipă nu este ceea ce ai putea numi un hobby; este foarte serios, sunt foarte concentrat și aspirăm să fim tot cei mai buni.

  „Acum m-am retras din curse, voi putea petrece mai mult timp pe acest proiect; nu pe problemele zilnice, ci mai mult dintr-un punct de vedere strategic, folosind experiența mea despre modul în care lucrează echipele și ce creează succesul pe scena mondială.”

  Raikkonen va conduce echipa alături de vechiul său colaborator de motocross, fostul pilot finlandez Antti Pyrhonen.

  • Mai multe știri despre MXGP găsiți AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss