Latest Posts

Raikkonen devine director de echipă al echipei de motocross Kawasaki după retragerea din F1

Vizualizări: 42749

Kimi Raikkonen a dezvăluit prima etapă a planurilor sale post-F1, finlandezul fiind anunțat ca director de echipă pentru Kawasaki Racing Team în MXGP.

Raikkonen nu a ascuns dragostea lui pentru motocross, fiind implicat anterior cu propria sa echipă Ice One Racing – în timp ce finlandezul a postat anterior videoclipuri pe rețelele de socializare care îl arată folosind motocross-ul pentru a se antrena pentru cerințele F1. Dar acum campionul din 2007 Raikkonen – care s-a retras din Formula 1 la sfârșitul anului 2021 cu un record de 349 de starturi pe numele său – va prelua conducerea echipei Kawasaki Racing Team în MXGP, cel mai înalt nivel al curselor de motocross.

„Nu este un secret pentru nimeni că, pentru mine, una dintre marile mele pasiuni în viață de mulți ani a fost motocross-ul”, a spus Raikkonen despre știri. „Dar această echipă nu este ceea ce ai putea numi un hobby; este foarte serios, sunt foarte concentrat și aspirăm să fim tot cei mai buni.

„Acum m-am retras din curse, voi putea petrece mai mult timp pe acest proiect; nu pe problemele zilnice, ci mai mult dintr-un punct de vedere strategic, folosind experiența mea despre modul în care lucrează echipele și ce creează succesul pe scena mondială.”

Raikkonen va conduce echipa alături de vechiul său colaborator de motocross, fostul pilot finlandez Antti Pyrhonen.

  • Mai multe știri despre MXGP găsiți AICI!
Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss