More

  Latest Posts

  Jenson Team Rocket RJN confirmă intrarea la DTM cu McLaren 720S GT3

  Jenson Team Rocket RJN și-au confirmat astăzi intențiile de a-și extinde planurile McLaren Customer Racing pentru 2021, cu o intrare în seria DTM cu un McLaren 720S GT3.

  Echipa este formată din campionul mondial F1 din 2009, Jenson Button, și un prieten vechi de o viață, câștigătorul Le Mans 24h LMP2, Chris Buncombe, alături de directorul echipei, Bob Neville.

  Pilotul pentru McLaren nu este încă confirmat, deși se înțelege că, în timp ce Jenson Button însuși poate face o apariție (echipa are acces la mai multe Mclaren), este puțin probabil să fie numit pilot de sezon complet din cauza angajamentelor existente, inclusiv datorii TV față de Sky F1.

  Singurul Mclaren din echipă se alătură unei perechi de mașini similare de la 2 Seas Motorsport, o pereche de Audi R8 LMS GT3 de la Abt și un Mercedes AMG GT3 solo de la GrupeM, care participă la intrarea provizorie anunțată în prezent.

  Jenson Button:

  „Mi-a plăcut întotdeauna DTM și este interesant să văd că seria evoluează în acest nou capitol cu ​​GT3. Îl cunosc pe Gerhard (Berger) de mult timp și sunt sigur că se va asigura că vor susține un spectacol grozav! Lucrăm cu toții în culise pentru ca acest plan DTM să se formeze și sunt încântat să pot extinde planurile noastre cu McLaren. ”

  Chris Buncombe, coproprietar:

  „Când am pornit în această călătorie ca echipă, ambiția noastră a fost întotdeauna de a evolua și de a crește, concurând într-o serie de campionate diferite, în timp ce lucrăm îndeaproape cu un producător. Când ne-a fost prezentată această oportunitate DTM, s-a simțit ca o potrivire excelentă și aștept cu nerăbdare să văd cum se dezvoltă totul cu planurile din jurul acestui proiect. ”

  Sursa: Jenson Team Rocket RJN

  Photocredit: Jenson Team Rocket RJN


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss