GP24 Media

LATEST POSTS

Întăriri pentru Hyundai în sezonul 2019 al WTCR

Vizualizări: 23236

Deja campioni mondiali la echipe, dar și la piloți cu ajutorul lui Gabriele Tarquini, italienii de la BRC Racing Team susținuți de către constructorul Hyundai, au anunțat că din 2019 alături de Tarquini și Norbert Michelisz vor veni la echipă, două nume cunoscute din zona turismelor: Augusto Farfus și Nicky Catsburg.

Cei doi au cochetat cu fostul WTCC, acolo unde Farfus a rulat alături de Alfa Romeo și BMW, iar Catsburg cu Lada și Volvo. Pe lângă WTCR, ei au program alături de BMW în Campionatul Mondial de Anduranță la clasa GT-Pro, dar și la alte competiții GT tot cu echipa germană.

Foto-Fiawtcr.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES