More

  Latest Posts

  Hyundai și-a stabilit line-up-ul pentru sezonul 2020 în WTCR

  Vizualizări: 3929

  Astăzi, cei de la Hyundai Motorsport și-au prezentat linia de piloți pentru sezonul 2020 al Cupei Mondiale dedicată Curselor de Turisme.

  Cele patru nume sunt Norbert Michelisz, campionul din sezonul trecut, Gabriele Tarquini, Nicky Catsburg și Luca Engstler. Piloții vor fi împărțiți în două echipe, BRC Hyundai N Squadra Corse LUKOIL (Michelisz/Tarquini) respectiv Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team(Catsburg/Engstler).

  Toți patru vor folosi același material de concurs, Hyundai i30 N TCR. În plus, ambele echipe primesc susținere din partea uzinei.

  Debutul sezonului 2020 din WTCR trebuia să fie la Hungaroring, dar din cauza virusului COVID-19, etapa a fost amânată. Astfel anul 2020 incepe în Germania pe Nurburgring Nordschleife, dar și acolo sunt semne de întrebare.

   

  Sursa: Andrei Mangalia
  Photocredit: Facebook-Michelisz Norbert
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Andrei Mangalia

  Latest Posts

  Don't Miss