Latest Posts

Hamilton renunță la un viitor în Formula E

Vizualizări: 14498

Lewis Hamilton a declarat că nu are interes în viitor să treacă la seria electrică de Formula E.

Hamilton, cinci ori campioana mondială de Formula 1 a declarat că performanțele mai scăzute ale mașinilor de Formula E au fost un motiv major. “Nu cred că veți compara vreodată Formula 1 și Formula E”, a spus el. “Poate că în cinci, zece ani, dar tehnologia pe care o avem, este destul de avansată în comparație cu ceea ce ar avea și este mai lent decât Formula Ford în acest moment, așa că au un drum lung de parcurs pentru a prinde viteza a unei mașini de Formula 1. Nu știu dacă asta e ținta lor.

“Dar cred că este cu adevărat impresionant. Le-am urmărit mașinile pe social media și arată foarte bine, așa că le doresc toate cele bune și aștept cu nerăbdare să vedem progresul seriei “.

Cu toate acestea, Hamilton, a cărui echipă Mercedes va intra în campionat anul viitor, a recunoscut că este “în conflict” cu privire la efectul pe care motoarele convenționale îl au asupra mediului.

“Este unul dificil”, a spus Hamilton. “Gazele pe care le emitem cu mașinile noastre nu sunt deosebit de utile pentru climă și pentru lume, deci de o parte care este o preocupare pentru mine.

“Dar pe de alta parte, ca un fan de curse, sunt un petrolhead si voi fi mereu un petrolhead. Nu va fi niciodată un moment când voi fi un “electrichead”. Sper că, cel puțin, în perioada mea de timp, va fi întotdeauna o mașină alimentată cu cel puțin un fel de motor în formă de V, cu un fel de sunet “.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Formula E a atras o gamă mai largă de producători decât F1 are în prezent. “Cred că este minunat ceea ce face Formula E și este un început minunat, este minunat să vedem toate mărcile de top – Audi, BMW, Mercedes – toate se intensifică.

“Deoarece, mai ales pe drumuri – doar veniți aici, de exemplu – vedeți traficul în fiecare zi, există mii și mii de mașini pe drum. Există același lucru în fiecare țară în care mergeți. Deci, mai devreme putem să scăpăm de majoritatea acestor mașini și apoi să le transformăm în hibrizi, atunci cred că ar fi o diferență masivă.

“Dar există multe alte lucruri pe care le putem face în întreaga lume cu ajutorul companiilor pentru a ajuta la aceste emisii”.

Max Verstappen a spus că se așteaptă, de asemenea, să rămână alimentat de un motor cu combustie internă pentru restul carierei.

“Cred că șeful a declarat în mod clar despre Formula E deja că nu vor să concureze sau să fie văzuți că concurează împotriva Formulei 1, așa că cred că spune destul. Este doar o categorie diferită.

“Se pare că devine tot mai interesant, bineînțeles, cu toți producătorii de mașini mari care se alătură, dar acum sunt fericit unde sunt și voi fi probabil unul dintre ultimii oameni din lume care încearcă să cumpere ultimul butoaie de petrol. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss