More

  Latest Posts

  Hamilton își înființează propria echipă de Extreme E

  Lewis Hamilton a dezvăluit că a „sărit direct la asta”, atunci când i s-a ivit ocazia de a-și înființa echipa X44 Extreme E, dar recunoaște că încă se simte „ciudat” să fie proprietar.

  Noua echipă a campionului Mondial de 6 ori la Formula 1 a fost anunțată în septembrie ca fiind cel mai recentă intrare în seria off-road complet electrică, care își propune să sensibilizeze problemele de mediu prin vizitarea zonelor de climat deteriorat și efectuarea schimbărilor.

  X44 va urmări să abordeze lipsa diversității în motorsport – un obiectiv cheie al Comisiei sale recent lansate – în oferirea de oportunități pentru medii minoritare, deși Hamilton a recunoscut, în cadrul unui eveniment de lansare, marți, că acesta este încă în faza incipientă.

  Explicându-și decizia de a-și lansa propria echipă, împreună cu campionul britanic de Formula 3 din 1999 și consilierul de lungă durată Marc Hynes, Hamilton a spus că acesta a îndeplinit un vis pe care îl avea din totdeauna, anume, acela de a oferi un „impact pozitiv”.

  „Întotdeauna mi-am dorit să am propria mea echipă, pur și simplu nu am știut niciodată când va fi”, a spus el.
  „Când am auzit despre asta, am sărit direct la asta doar pentru ceea ce înseamnă seria, a ceea ce va face seria. Va fi destul de puternic.”

  „Fiecare dintre noi poate avea un impact pozitiv doar prin implementarea unor mici modificări și de aceea cred că Extreme E este atât de important, deoarece va provoca oamenii să se gândească la problema planetei și să ne inspire să acționăm.
  „Lucrul grozav la Extreme E, nu este doar să ieșim în aceste locuri grozave, ci vom acționa pentru a face o schimbare.”

  Modelul de mașină X44 va încorpora motivul violet proeminent folosit pe casca sa de curse, cu Hamilton implicat în „colaborarea” în proiectarea sa.
  „Extreme E folosește și tehnologia cu celulă de combustibil cu hidrogen, care este uimitoare, va încărca mașinile de curse cu o sursă de energie cu emisii zero, ceea ce este absolut incredibil.”
  “Sperăm că va începe acel efect de ondulare și sperăm că alte industrii și industria auto vor începe să meargă mai mult în această direcție”, a spus Lewis.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss