Latest Posts

Hamilton își înființează propria echipă de Extreme E

Vizualizări: 10804

Lewis Hamilton a dezvăluit că a „sărit direct la asta”, atunci când i s-a ivit ocazia de a-și înființa echipa X44 Extreme E, dar recunoaște că încă se simte „ciudat” să fie proprietar.

Noua echipă a campionului Mondial de 6 ori la Formula 1 a fost anunțată în septembrie ca fiind cel mai recentă intrare în seria off-road complet electrică, care își propune să sensibilizeze problemele de mediu prin vizitarea zonelor de climat deteriorat și efectuarea schimbărilor.

X44 va urmări să abordeze lipsa diversității în motorsport – un obiectiv cheie al Comisiei sale recent lansate – în oferirea de oportunități pentru medii minoritare, deși Hamilton a recunoscut, în cadrul unui eveniment de lansare, marți, că acesta este încă în faza incipientă.

Explicându-și decizia de a-și lansa propria echipă, împreună cu campionul britanic de Formula 3 din 1999 și consilierul de lungă durată Marc Hynes, Hamilton a spus că acesta a îndeplinit un vis pe care îl avea din totdeauna, anume, acela de a oferi un „impact pozitiv”.

„Întotdeauna mi-am dorit să am propria mea echipă, pur și simplu nu am știut niciodată când va fi”, a spus el.
„Când am auzit despre asta, am sărit direct la asta doar pentru ceea ce înseamnă seria, a ceea ce va face seria. Va fi destul de puternic.”

„Fiecare dintre noi poate avea un impact pozitiv doar prin implementarea unor mici modificări și de aceea cred că Extreme E este atât de important, deoarece va provoca oamenii să se gândească la problema planetei și să ne inspire să acționăm.
„Lucrul grozav la Extreme E, nu este doar să ieșim în aceste locuri grozave, ci vom acționa pentru a face o schimbare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Modelul de mașină X44 va încorpora motivul violet proeminent folosit pe casca sa de curse, cu Hamilton implicat în „colaborarea” în proiectarea sa.
„Extreme E folosește și tehnologia cu celulă de combustibil cu hidrogen, care este uimitoare, va încărca mașinile de curse cu o sursă de energie cu emisii zero, ceea ce este absolut incredibil.”
“Sperăm că va începe acel efect de ondulare și sperăm că alte industrii și industria auto vor începe să meargă mai mult în această direcție”, a spus Lewis.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss