GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton își înființează propria echipă de Extreme E

Vizualizări: 10408

Lewis Hamilton a dezvăluit că a „sărit direct la asta”, atunci când i s-a ivit ocazia de a-și înființa echipa X44 Extreme E, dar recunoaște că încă se simte „ciudat” să fie proprietar.

Noua echipă a campionului Mondial de 6 ori la Formula 1 a fost anunțată în septembrie ca fiind cel mai recentă intrare în seria off-road complet electrică, care își propune să sensibilizeze problemele de mediu prin vizitarea zonelor de climat deteriorat și efectuarea schimbărilor.

X44 va urmări să abordeze lipsa diversității în motorsport – un obiectiv cheie al Comisiei sale recent lansate – în oferirea de oportunități pentru medii minoritare, deși Hamilton a recunoscut, în cadrul unui eveniment de lansare, marți, că acesta este încă în faza incipientă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Explicându-și decizia de a-și lansa propria echipă, împreună cu campionul britanic de Formula 3 din 1999 și consilierul de lungă durată Marc Hynes, Hamilton a spus că acesta a îndeplinit un vis pe care îl avea din totdeauna, anume, acela de a oferi un „impact pozitiv”.

„Întotdeauna mi-am dorit să am propria mea echipă, pur și simplu nu am știut niciodată când va fi”, a spus el.
„Când am auzit despre asta, am sărit direct la asta doar pentru ceea ce înseamnă seria, a ceea ce va face seria. Va fi destul de puternic.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Fiecare dintre noi poate avea un impact pozitiv doar prin implementarea unor mici modificări și de aceea cred că Extreme E este atât de important, deoarece va provoca oamenii să se gândească la problema planetei și să ne inspire să acționăm.
„Lucrul grozav la Extreme E, nu este doar să ieșim în aceste locuri grozave, ci vom acționa pentru a face o schimbare.”

Modelul de mașină X44 va încorpora motivul violet proeminent folosit pe casca sa de curse, cu Hamilton implicat în „colaborarea” în proiectarea sa.
„Extreme E folosește și tehnologia cu celulă de combustibil cu hidrogen, care este uimitoare, va încărca mașinile de curse cu o sursă de energie cu emisii zero, ceea ce este absolut incredibil.”
“Sperăm că va începe acel efect de ondulare și sperăm că alte industrii și industria auto vor începe să meargă mai mult în această direcție”, a spus Lewis.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES