Latest Posts

Gran Turismo 7 a fost dezvăluit

Vizualizări: 22814

Odată cu prezentarea noii console PlayStation 5, a fost dezvăluit un nou joc din seria Gran Turismo, 7.

Noul Gran Turismo 7 este primul joc de Racing dedicat exclusiv acestei console. În prezentare am văzut trailerul oficial, cât și un pic de gameplay.

Un lucru îmbucurător pentru fanii GT este acela că pistă Trial Mountain revine în serie și totodată, interfața meniului se va asemăna cu ceea ce a fost în Gran Turismo 4. Moduri precum “Used Cars” sau “Car Shop” revin în joc.

Și la grafică s-a umblat, iar acum GT7 arată spectaculos, mai ales că PS5 va fi o consolă foarte performantă.

Momentan, cam acestea sunt singurele informații legate de Gran Turismo 7. O dată de lansare nu a fost confirmată, dar e posibil ca jocul să apară în 2021.

Foto-Facebook-Raceluxius

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss