GP24 Media

LATEST POSTS

Goff semnează un contract de doi ani pentru a rămâne cu Team Hard

Vizualizări: 21059

Jack Goff, câștigătorul cursei British Touring Car Championship, a semnat un contract de doi ani cu Team Hard, menținându-l în echipă până cel puțin la încheierea sezonului 2022.

Tânărul de 29 de ani și-a început cariera în BTCC cu ținuta lui Tony Gilham în 2013 și după perioade scurte la Triple Eight, West Surrey Racing și Eurotech, s-a re-alăturat echipei în ajunul sezonului 2019, după ce un deficit de finanțare pentru Mike Bushell a creat un loc vacant în ultimul moment.

Conducând Volkswagen-ul CC al echipei, el a câștigat prima victorie pentru Hard Team BTCC la Silverstone anul trecut, după un joc de noroc în privința alegerii anvelopelor, înainte de start, însă a reușit să obțină ca cel mai bun loc o poziție a 11-a la finalul acestei perioade.

Întrucât Team Hard s-a angajat să înlocuiască CC cu noua sa specificație NGTC Cupra Leon anul viitor, Goff îi va conduce dezvoltarea pe măsură ce pregătirile vor continua pentru introducerea sistemelor hibride produse de Cosworth Electronics la BTCC din 2022.

Explicându-și decizia de a rămâne cu echipa, Goff a spus că, în timp ce ultimele două sezoane au fost „complicate”, ele au fost și „o încântare”.

“Nu pot găsi ceva greșit în angajamentul echipei de a câștiga și etica familiei; pentru mine, este ceva cu adevărat important”, a spus Goff. „Există întotdeauna o atmosferă excelentă în jurul locului, care îți crește încrederea ca pilot. Acum suntem în plină desfășurare cu construcția noului Cupra Leons și sunt foarte încântat că voi juca un rol important în dezvoltarea mașinii.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Goff semnează un contract de doi ani pentru a rămâne cu Team Hard

„După scenariul intens în care m-am trezit în ajunul campaniei din 2019, având în vedere că probabil aș fi ratat sezonul, nu pot să îi mulțumesc lui Tony, echipei și, bineînțeles, sponsorilor mei suficient pentru această oportunitate de a finaliza o colaborare de doi ani, pe măsură ce intrăm într-o eră hibridă. Asigurarea unei curse necesită întotdeauna mult timp și planificare, așa că, având acest lucru rezolvat, mă pot concentra pe readucerea mea și a echipei la câștiguri în următoarele două sezoane.”

Șeful echipei, Gilham, a declarat că a fost „vital” ca echipa să fi asigurat serviciile lui Goff și să planifice „un program extins de testare” pentru a-l pregăti mașina Leon pentru debut.

“Recordul de calificare al lui Jack este de necontestat și este omul potrivit pentru a se asigura că vom plasa noua noastră mașină cât mai sus posibil pe grilă, pentru a ajunge în frunte”, a spus el.

Sursa: Autosport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES