More

  Latest Posts

  Gabriele Tarquini este noul campion WTCR

  Ultima rundă din WTCR a avut loc pe spectaculosul traseu stradal de la Macau. Acolo urma sa se decidă primul campion mondial din WTCR, lupta fiind una strânsă intre 7 piloți.

  Prima cursă i-a revenit lui Jean-Karl Vernay-Audi RS3 TCR, manșa 1 de concurs fiind una sub semnul neutralizarilor, Safety-car-ul făcându-şi apariția pe traseu, dar și steagul roșu în turul 5 după un carambol. Yvan Muller-Hyundai i30 N TCR și Rob Huff-VW Golf GTI TCR comentarii podiumul.

  Cursa a doua a început cu un incident notabil în care a fost implicat liderul competiției, Tarquini. Italianul a fost implicat într-un carambol, el fiind nevoit sa se retragă. Victoria i-a revenit lui Frederic Vervisch-Audi RS3 TCR, belgianul aflandu-se la prima sa victorie din stagiunea 2018 a WTCR. Timo Scheider-Honda Civic TCR termină pe 2, iar Yvan Muller mai bifează un nou podium, lupta pentru titlu dandu-se în ultima cursă.

  Runda a treia, ultima din 2018, i-a adus victoria lui Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR, Huff ajunge pe 2, iar Norbert Michelisz-Hyundai i30 N TCR închide podiumul. Muller termină pe 4, iar Tarquini ajunge pe 10, cu acest rezultat, italianul devine noul campion mondial WTCR.

  Podiumul WTCR 2018: 1 Gabriele Tarquini, 2.Yvan Muller, 3.Esteban Guerrieri.

  Foto-Touringcartimes.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss