Latest Posts

Gabriele Tarquini este noul campion WTCR

Vizualizări: 33869

Ultima rundă din WTCR a avut loc pe spectaculosul traseu stradal de la Macau. Acolo urma sa se decidă primul campion mondial din WTCR, lupta fiind una strânsă intre 7 piloți.

Prima cursă i-a revenit lui Jean-Karl Vernay-Audi RS3 TCR, manșa 1 de concurs fiind una sub semnul neutralizarilor, Safety-car-ul făcându-şi apariția pe traseu, dar și steagul roșu în turul 5 după un carambol. Yvan Muller-Hyundai i30 N TCR și Rob Huff-VW Golf GTI TCR comentarii podiumul.

Cursa a doua a început cu un incident notabil în care a fost implicat liderul competiției, Tarquini. Italianul a fost implicat într-un carambol, el fiind nevoit sa se retragă. Victoria i-a revenit lui Frederic Vervisch-Audi RS3 TCR, belgianul aflandu-se la prima sa victorie din stagiunea 2018 a WTCR. Timo Scheider-Honda Civic TCR termină pe 2, iar Yvan Muller mai bifează un nou podium, lupta pentru titlu dandu-se în ultima cursă.

Runda a treia, ultima din 2018, i-a adus victoria lui Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR, Huff ajunge pe 2, iar Norbert Michelisz-Hyundai i30 N TCR închide podiumul. Muller termină pe 4, iar Tarquini ajunge pe 10, cu acest rezultat, italianul devine noul campion mondial WTCR.

Podiumul WTCR 2018: 1 Gabriele Tarquini, 2.Yvan Muller, 3.Esteban Guerrieri.

Foto-Touringcartimes.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss