GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E vizează noi destinații în viitor

Vizualizări: 18505

Aflată în plină desfășurare a unui nou sezon, Formula E vizează pentru viitor noi destinații. Managementul celui mai puternic campionat electric din lume a numit Japonia, China, India și Statele Unite pentru a mări și mai mult aria de interes asupra folosirii motoarelor electrice.

Cu o popularitate tot mai ridicată pe zi ce trece, Formula E a avut parte de un debut spectaculos de sezon în Arabia Saudită. La Ad Diriyah, piloții au revenit pentru a doua oară în scurta istorie a competiției, după succesul imens din 2020. Chiar și așa, managementul competiției caută noi posibile destinații pentru a acoperi un calendar cât mai amplu cu putință.

“Mă uit cu multă atenție la posibilele destinații unde am avea un impact. Japonia e acolo, China și ea pe lista noastră, India, mai ales că ar fi ceva extraordinar. În general, ne uităm la locații cu o populație urbană tânără, cu o perspectivă globalistă.” a declarat Jamie Reigle, CEO-ul campionatului.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Nu vreau să spun ceva controversat, dar aceste țări sunt foarte populate și foarte poluate. Mașinile electrice pot transforma radical calitatea vieții din acele comunități.” a concluzionat oficialul Formulei E.

Fondat în 2014, Formula E reprezintă principalul campionat mondial în materie de motorsport electric. În cele șapte sezoane de până acum, competiția regină a motorsportului electric a atras nume și sponsori foarte mari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarele întâlnire cu Formula E va avea pe 10 aprilie, cu prilejul ePrix-ului de la Roma.

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES