Latest Posts

Formula E vizează noi destinații în viitor

Vizualizări: 20082

Aflată în plină desfășurare a unui nou sezon, Formula E vizează pentru viitor noi destinații. Managementul celui mai puternic campionat electric din lume a numit Japonia, China, India și Statele Unite pentru a mări și mai mult aria de interes asupra folosirii motoarelor electrice.

Cu o popularitate tot mai ridicată pe zi ce trece, Formula E a avut parte de un debut spectaculos de sezon în Arabia Saudită. La Ad Diriyah, piloții au revenit pentru a doua oară în scurta istorie a competiției, după succesul imens din 2020. Chiar și așa, managementul competiției caută noi posibile destinații pentru a acoperi un calendar cât mai amplu cu putință.

“Mă uit cu multă atenție la posibilele destinații unde am avea un impact. Japonia e acolo, China și ea pe lista noastră, India, mai ales că ar fi ceva extraordinar. În general, ne uităm la locații cu o populație urbană tânără, cu o perspectivă globalistă.” a declarat Jamie Reigle, CEO-ul campionatului.

“Nu vreau să spun ceva controversat, dar aceste țări sunt foarte populate și foarte poluate. Mașinile electrice pot transforma radical calitatea vieții din acele comunități.” a concluzionat oficialul Formulei E.

Fondat în 2014, Formula E reprezintă principalul campionat mondial în materie de motorsport electric. În cele șapte sezoane de până acum, competiția regină a motorsportului electric a atras nume și sponsori foarte mari.

Următoarele întâlnire cu Formula E va avea pe 10 aprilie, cu prilejul ePrix-ului de la Roma.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss