Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula E vizează noi destinații în viitor

  Aflată în plină desfășurare a unui nou sezon, Formula E vizează pentru viitor noi destinații. Managementul celui mai puternic campionat electric din lume a numit Japonia, China, India și Statele Unite pentru a mări și mai mult aria de interes asupra folosirii motoarelor electrice.

  Cu o popularitate tot mai ridicată pe zi ce trece, Formula E a avut parte de un debut spectaculos de sezon în Arabia Saudită. La Ad Diriyah, piloții au revenit pentru a doua oară în scurta istorie a competiției, după succesul imens din 2020. Chiar și așa, managementul competiției caută noi posibile destinații pentru a acoperi un calendar cât mai amplu cu putință.

  „Mă uit cu multă atenție la posibilele destinații unde am avea un impact. Japonia e acolo, China și ea pe lista noastră, India, mai ales că ar fi ceva extraordinar. În general, ne uităm la locații cu o populație urbană tânără, cu o perspectivă globalistă.” a declarat Jamie Reigle, CEO-ul campionatului.

  „Nu vreau să spun ceva controversat, dar aceste țări sunt foarte populate și foarte poluate. Mașinile electrice pot transforma radical calitatea vieții din acele comunități.” a concluzionat oficialul Formulei E.

  Fondat în 2014, Formula E reprezintă principalul campionat mondial în materie de motorsport electric. În cele șapte sezoane de până acum, competiția regină a motorsportului electric a atras nume și sponsori foarte mari.

  Următoarele întâlnire cu Formula E va avea pe 10 aprilie, cu prilejul ePrix-ului de la Roma.

   

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Autosport  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss