More

  Latest Posts

  Formula E: Pascal Wehrlein a respins oferta de echipa HWA

  Vizualizări: 12652

  Mercedes a vrut să îl semneze pe Pascal Wehrlein ca figura centrală pentru programul Formula E, dar el a declarat că nu a terminat cu Formula 1.Noua echipă de Formula E HWA Racelab a confirmat Gary Paffett ca primul pilot al sezonului 2018/19 și deja sa stabilit pe al doilea pilot. Este raportat că acesta este șoferul McLaren Formula 1 Stoffel Vandoorne. De fapt, Pascal Wehrlein a fost candidatul declarat pentru unul dintre cele două cockpituri.

  Ulrich Fritz a confirmat într-un interviu cu „Motorsport-Total.com“ că Mercedes a „vorbit cu el“ și Wehrlein exercitat în Formula lui E-test „o performanță bună“. „Dar, în momentul în care ne-am dorit să fi luat decizia dorinta lui Pascal a fost să se întoarcă la F1. Ceea ce pot, de asemenea, să înțeleagă“, a spus seful echipei HWA.

  “Pe de altă parte, nu vreau să construiesc o echipă de Formula E, unde după două curse un pilot spune că va pleca imediat pentru că dorește să meargă la Formula 1”, spune Fritz. „Asteptarile ne-a fost că Pascal luase o decizie apoi pe termen lung pentru Formula E. care ar putea și el nu a făcut în acest moment. Am înțeles, respectat și acceptat. Prin urmare, acest proiect nu sa materializat în forma.“

  Când a devenit evident că Mercedes nu a găsit un loc în Formula 1 pentru Wehrlein, Planul B trebuia să plaseze în vârstă de 23 de ani o figură cheie în programul Formula E. Mercedes intră în seria de curse electrice din fabrica din sezonul 2019/20 și a vrut să-l pună pe Wehrlein în program timp de cel puțin trei ani. Dar asta nu a funcționat, deoarece pentru Wehrlein tema Formula 1 nu este încă finalizată.

  Wehrlein a fost candidatul preferat al Mercedes
  Wehrlein “ar fi putut fi un candidat dorit”, recunoaște Fritz. Dar dupa ce fostul pilot Manor si Sauber a precizat ca ar vrea sa se lega, chiar daca pentru scurt timp, pentru a nu pierde oa doua sansa in Formula 1, “n-am mai intrat in alte conversatii pur și simplu nu se potriveau împreună. ”

  În cele din urmă a fost o jumătate de zi de testare. Pentru Fritz este clar: “Că un Pascal Wehrlein din abilitățile sale de conducere și capacitatea sa poate fi întotdeauna un candidat dorit pentru ceva, cred că nu trebuie să discutăm acest lucru”.

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss