GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E: Pascal Wehrlein a respins oferta de echipa HWA

Vizualizări: 16238

Mercedes a vrut să îl semneze pe Pascal Wehrlein ca figura centrală pentru programul Formula E, dar el a declarat că nu a terminat cu Formula 1.Noua echipă de Formula E HWA Racelab a confirmat Gary Paffett ca primul pilot al sezonului 2018/19 și deja sa stabilit pe al doilea pilot. Este raportat că acesta este șoferul McLaren Formula 1 Stoffel Vandoorne. De fapt, Pascal Wehrlein a fost candidatul declarat pentru unul dintre cele două cockpituri.

Ulrich Fritz a confirmat într-un interviu cu „Motorsport-Total.com“ că Mercedes a „vorbit cu el“ și Wehrlein exercitat în Formula lui E-test „o performanță bună“. „Dar, în momentul în care ne-am dorit să fi luat decizia dorinta lui Pascal a fost să se întoarcă la F1. Ceea ce pot, de asemenea, să înțeleagă“, a spus seful echipei HWA.

“Pe de altă parte, nu vreau să construiesc o echipă de Formula E, unde după două curse un pilot spune că va pleca imediat pentru că dorește să meargă la Formula 1”, spune Fritz. „Asteptarile ne-a fost că Pascal luase o decizie apoi pe termen lung pentru Formula E. care ar putea și el nu a făcut în acest moment. Am înțeles, respectat și acceptat. Prin urmare, acest proiect nu sa materializat în forma.“

Când a devenit evident că Mercedes nu a găsit un loc în Formula 1 pentru Wehrlein, Planul B trebuia să plaseze în vârstă de 23 de ani o figură cheie în programul Formula E. Mercedes intră în seria de curse electrice din fabrica din sezonul 2019/20 și a vrut să-l pună pe Wehrlein în program timp de cel puțin trei ani. Dar asta nu a funcționat, deoarece pentru Wehrlein tema Formula 1 nu este încă finalizată.

Wehrlein a fost candidatul preferat al Mercedes
Wehrlein “ar fi putut fi un candidat dorit”, recunoaște Fritz. Dar dupa ce fostul pilot Manor si Sauber a precizat ca ar vrea sa se lega, chiar daca pentru scurt timp, pentru a nu pierde oa doua sansa in Formula 1, “n-am mai intrat in alte conversatii pur și simplu nu se potriveau împreună. ”

În cele din urmă a fost o jumătate de zi de testare. Pentru Fritz este clar: “Că un Pascal Wehrlein din abilitățile sale de conducere și capacitatea sa poate fi întotdeauna un candidat dorit pentru ceva, cred că nu trebuie să discutăm acest lucru”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Formula E: Pascal Wehrlein a respins oferta de echipa HWA

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES