More

  Latest Posts

  Formula E: Pascal Wehrlein a respins oferta de echipa HWA

  Mercedes a vrut să îl semneze pe Pascal Wehrlein ca figura centrală pentru programul Formula E, dar el a declarat că nu a terminat cu Formula 1.Noua echipă de Formula E HWA Racelab a confirmat Gary Paffett ca primul pilot al sezonului 2018/19 și deja sa stabilit pe al doilea pilot. Este raportat că acesta este șoferul McLaren Formula 1 Stoffel Vandoorne. De fapt, Pascal Wehrlein a fost candidatul declarat pentru unul dintre cele două cockpituri.

  Ulrich Fritz a confirmat într-un interviu cu „Motorsport-Total.com“ că Mercedes a „vorbit cu el“ și Wehrlein exercitat în Formula lui E-test „o performanță bună“. „Dar, în momentul în care ne-am dorit să fi luat decizia dorinta lui Pascal a fost să se întoarcă la F1. Ceea ce pot, de asemenea, să înțeleagă“, a spus seful echipei HWA.

  “Pe de altă parte, nu vreau să construiesc o echipă de Formula E, unde după două curse un pilot spune că va pleca imediat pentru că dorește să meargă la Formula 1”, spune Fritz. „Asteptarile ne-a fost că Pascal luase o decizie apoi pe termen lung pentru Formula E. care ar putea și el nu a făcut în acest moment. Am înțeles, respectat și acceptat. Prin urmare, acest proiect nu sa materializat în forma.“

  Când a devenit evident că Mercedes nu a găsit un loc în Formula 1 pentru Wehrlein, Planul B trebuia să plaseze în vârstă de 23 de ani o figură cheie în programul Formula E. Mercedes intră în seria de curse electrice din fabrica din sezonul 2019/20 și a vrut să-l pună pe Wehrlein în program timp de cel puțin trei ani. Dar asta nu a funcționat, deoarece pentru Wehrlein tema Formula 1 nu este încă finalizată.

  Wehrlein a fost candidatul preferat al Mercedes
  Wehrlein “ar fi putut fi un candidat dorit”, recunoaște Fritz. Dar dupa ce fostul pilot Manor si Sauber a precizat ca ar vrea sa se lega, chiar daca pentru scurt timp, pentru a nu pierde oa doua sansa in Formula 1, “n-am mai intrat in alte conversatii pur și simplu nu se potriveau împreună. ”

  În cele din urmă a fost o jumătate de zi de testare. Pentru Fritz este clar: “Că un Pascal Wehrlein din abilitățile sale de conducere și capacitatea sa poate fi întotdeauna un candidat dorit pentru ceva, cred că nu trebuie să discutăm acest lucru”.

  2018 motorsport rennserien formel e


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss