GP24 Media

LATEST POSTS

Fia WTCR: Spectacol la SlovakiaRing

Vizualizări: 21881

După aproape 2 ani de pauză, Slovacia revine în sfera turismelor cu etapa din Cupa Mondială pentru Curse de Turisme.

În prima cursă, Pepe Oriola se impune, podiumul fiind completat de Jean-Karl Vernay și Gabriele Tarquini. Manșa 2 de concurs i-a avut în top 3 pe Tarquini-1, Norbert Nagy-2, Yvan Muller-3. Ultima manșă de concurs a fost adjudecată de Norbert Michelisz, francezul Aurelien Comte vine pe 2, iar Frederic Vervisch ocupă locul 3.

În clasamentul general, Tarquini este lider, Muller este pe 2, iar Michelisz urcă pe locul 3.

Următoarea rundă a FIA WTCR va avea loc în China, pe circuitul Ningbo, în weekendul 29-30 octombrie, iar acțiunea din Asia va fi transmisă de Eurosport.

 

Foto-Facebook-FIA WTCR/OSCARO

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES