Latest Posts

Fenestraz la doar „60 la sută” la întoarcerea în SUPER GT

Vizualizări: 18372

Pilotul Toyota, Sacha Fenestraz, recunoaște că a fost doar la „60 la sută” la revenirea în acțiunea SUPER GT weekendul trecut la Autopolis.

Fenestraz a reușit în sfârșit să intre în Japonia la începutul lunii octombrie, în urma unor probleme prelungite cu viza, permițându-i să se întoarcă la Super Formula pentru penultima rundă a sezonului la Motegi și SUPER GT pentru ultimele trei runde ale sezonului.

În primul său weekend, în care a împărțit Toyota GR Supra nr. 37 cu Ryo Hirakawa, Fenestraz s-a calificat într-un P6 solid, în ciuda faptului că avea limitatorul debitului de combustibil din prima etapă, dar o penalizare stop-and-go în cursa pentru o schimbare neautorizată a motorului a schimbat ordinea la începutul cursei.

Hirakawa a adus mașina acasă pe locul nouă, înaintea mașinii #36 TOM’S a lui Sho Tsuboi și Yuhi Sekiguchi.

Reflectând la primul său weekend înapoi în SUPER GT, Fenestraz a recunoscut că i-a fost mult mai greu decât se așteptase, în special cu timpul pe pistă atât de limitat înainte de calificarea de sâmbătă.

Fenestraz la doar „60 la sută” la întoarcerea în SUPER GT

„Am fost puțin surprins la start, am pierdut una sau două poziții în primul viraj”, a declarat Fenestraz pentru Motorsport.com. „Dar în primul stint nu au fost atât de multe tururi de împingere cu mașina de siguranță.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am ales o anvelopă mai moale și am avut multă degradare, ne-am chinuit cu pick-up-ul toată perioada. Apoi cu Ryo a fost mai puțin bine, dar totuși dificil.

“Am fost plecat 11 luni de la SUPER GT, a fost greu tot weekendul. Toată lumea a făcut sezonul, așa că am foarte multe de recuperat. Mi s-a părut și mai dificil decât mă așteptam. Dar am reușit să înscriu niște puncte.

„Calificarea nu a fost prea rea, dar m-am luptat și cu traficul în cursă. Unele mașini GT300 care nu au fost acolo anul trecut sunt dificil de întrecut.

“Chiar simt că am multe de recuperat. Nu am condus nimic aproape tot sezonul. Să spunem că, dacă am fost la 100 la sută anul trecut, în acest weekend probabil că am fost la 60 la sută.

„În weekendul cursei, pur și simplu nu este prea mult timp de antrenament pentru a reveni înainte de calificări și nu poți forța prea tare pentru că dacă faci accident, se termină sesiunea. Este greu, dar nu putem face nimic decât să continuăm să dăm tot ce putem.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Super GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss