More

  Latest Posts

  Fenestraz la doar „60 la sută” la întoarcerea în SUPER GT

  Pilotul Toyota, Sacha Fenestraz, recunoaște că a fost doar la „60 la sută” la revenirea în acțiunea SUPER GT weekendul trecut la Autopolis.

  Fenestraz a reușit în sfârșit să intre în Japonia la începutul lunii octombrie, în urma unor probleme prelungite cu viza, permițându-i să se întoarcă la Super Formula pentru penultima rundă a sezonului la Motegi și SUPER GT pentru ultimele trei runde ale sezonului.

  În primul său weekend, în care a împărțit Toyota GR Supra nr. 37 cu Ryo Hirakawa, Fenestraz s-a calificat într-un P6 solid, în ciuda faptului că avea limitatorul debitului de combustibil din prima etapă, dar o penalizare stop-and-go în cursa pentru o schimbare neautorizată a motorului a schimbat ordinea la începutul cursei.

  Hirakawa a adus mașina acasă pe locul nouă, înaintea mașinii #36 TOM’S a lui Sho Tsuboi și Yuhi Sekiguchi.

  Reflectând la primul său weekend înapoi în SUPER GT, Fenestraz a recunoscut că i-a fost mult mai greu decât se așteptase, în special cu timpul pe pistă atât de limitat înainte de calificarea de sâmbătă.

  sacha fenestraz 37 keeper tom 1 1

  „Am fost puțin surprins la start, am pierdut una sau două poziții în primul viraj”, a declarat Fenestraz pentru Motorsport.com. „Dar în primul stint nu au fost atât de multe tururi de împingere cu mașina de siguranță.

  „Am ales o anvelopă mai moale și am avut multă degradare, ne-am chinuit cu pick-up-ul toată perioada. Apoi cu Ryo a fost mai puțin bine, dar totuși dificil.

  “Am fost plecat 11 luni de la SUPER GT, a fost greu tot weekendul. Toată lumea a făcut sezonul, așa că am foarte multe de recuperat. Mi s-a părut și mai dificil decât mă așteptam. Dar am reușit să înscriu niște puncte.

  „Calificarea nu a fost prea rea, dar m-am luptat și cu traficul în cursă. Unele mașini GT300 care nu au fost acolo anul trecut sunt dificil de întrecut.

  “Chiar simt că am multe de recuperat. Nu am condus nimic aproape tot sezonul. Să spunem că, dacă am fost la 100 la sută anul trecut, în acest weekend probabil că am fost la 60 la sută.

  „În weekendul cursei, pur și simplu nu este prea mult timp de antrenament pentru a reveni înainte de calificări și nu poți forța prea tare pentru că dacă faci accident, se termină sesiunea. Este greu, dar nu putem face nimic decât să continuăm să dăm tot ce putem.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Super GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss