GP24 Media

LATEST POSTS

Inging renunță la Lotus în favoarea noii mașini Toyota 86 GT300

Inging
Vizualizări: 57483

Inging Motorsport a anunțat că va rula noua Toyota GR86 în clasa GT300 a SUPER GT în 2022, renunțând la Lotus Evora MC pe care l-a condus sezonul trecut.

Inging devine a treia echipă care adoptă noul GR86 construit în aprilie, care a fost dezvăluit luna trecută la Salonul Auto de la Tokyo. Lui Hiroki Katoh i se alătură în cockpit Yuui Tsutsumi, care face trecerea de la echipa Max Racing Toyota și îl înlocuiește pe Ryohei Sakaguchi. Bridgestone continuă ca furnizor de anvelope pentru mașina nr. 2. Inging a dezvăluit anul trecut că are în vedere să se îndepărteze de mașina mamă Lotus Evora, invocând dorința sponsorului Advics de a-și adapta sistemele de frânare la un nou tip de mașină.

Noul său GR86 se alătură intrărilor confirmate anterior din aprilie, care vor rula una dintre noile mașini, alături de un Toyota Prius PHV GR Sport solo și Shade Racing, nou pentru echipa din 2022. Inging a condus anterior o mașină cu șasiu mamă Toyota 86 în 2020 și are legături puternice cu marca prin operațiunea Super Formula, câștigătoare a titlului, care este un efort comun cu Cerumo.

Muta Racing Lotus

Rămâne neclar dacă Lotus va continua să aibă o prezență pe grila SUPER GT 2022, în timp ce decizia lui Inging de a se îndepărta de Evora aruncă și mai multe îndoieli cu privire la viitorul conceptului de șasiu mamă al seriei. Inging a fost una dintre cele două echipe care au condus o mașină MC anul trecut, împreună cu Team Mach, care încă nu a anunțat niciun plan pentru 2022. Organizatorul SUPER GT GTA nu a comentat încă public viitorul platformei, care folosește ca șasiu Dome obișnuit și un motor Nissan V8 fără marcă, pe fondul speculațiilor din padoc cu privire la lichidarea alimentării cu motor.

Intrări confirmate pentru SUPER GT GT300 până acum:

GT300 (ex-JAF GT300)

Toyota GR86 x 3 – apr (mașina #30), Shade Racing, Inging
Subaru BRZ x 1 – R&D Sport
Toyota GR Supra x 1 – Tsuchiya Engineering

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

FIA GT3

Honda NSX GT3 x 2 – ARTA, Team UpGarage
Nissan GT-R NISMO GT3 x 2 – Gainer (două mașini)
Lexus RC F GT3 x 1 – K-Tunes Racing
Mercedes-AMG GT3 x 3 – LEON Racing, Goodsmile Racing, R’Qs Motor Sport
BMW M4 GT3 x 1 – BMW Team Studie

  • Mai multe știri despre Campionatul de SUPER GT găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES