More

  Latest Posts

  Nissan rămâne în top după încheierea testului de la Suzuka

  Nissan a păstrat controlul asupra fişelor de timpi în a doua și ultima zi a primului test al producătorilor SUPER GT din sezonul 2022 de la Suzuka.

  În prima zi de rulare de marți, echipele Nissan au blocat primele trei poziții, în timp ce marca Yokohama se pregătește pentru a-i oferi noii mașini Z GT500 debutul în cursă la Okayama în aprilie. Mașina NISMO numărul 23, împărțită de Ronnie Quintarelli și Tsugio Matsuda, a înregistrat cel mai rapid timp al zilei în sesiunea de dimineață, 1m44.515s, depășind cu peste trei zecimi marca de referință stabilită de mașina de teste nr. 230 de marți.

  A fost, de asemenea, mai rapid decât cel mai bun timp de calificare la Suzuka stabilit anul trecut, un 1m44.733s, dar trebuie remarcat că diferitele condițiile mai răcoroase ale iernii tind să producă timpi înșelător de rapizi din cauza grosimii relative a aerului care crește forța aerodinamică. Bridgestone Z de la Impul a fost al doilea cel mai rapid la 1m44.659s, în timp ce noul recrut Nissan Bertrand Baguette a continuat să acumuleze kilometraj în mașina numărul 12 pe care o va împărți cu Kazuki Hiramine în acest an.

  Nissan

  Intrarea NDDP a lui Katsumasa Chiyo și Mitsunori Takaboshi, acum operată de NISMO după încheierea acordului Nissan cu B-Max, a fost a treia cea mai rapidă. GR Supra-ul de dezvoltare a Toyota a fost cel mai bun dintre ceialţi, pe locul patru. Yuji Tachikawa, Sho Tsuboi și Kenta Yamashita se numără printre cei despre care se știe că sunt prezenți la Suzuka, Hiroaki Ishiura fiind înțeles a fi absent din cauza unei boli.

  Singura NSX-GT Type S de la Honda, mașina numărul 17 de la Real Racing, a fost cea mai rapidă în sesiunea de după-amiază, dar doar pe locul cinci la general în mâinile lui Koudai Tsukakoshi și Nobuharu Matsushita, urmată de mașina de teste NISMO. Începând de marți, Honda a efectuat un test paralel pe Fuji Speedway cu încă trei NSX-GT-uri care rulează cu specificații de tip S: mașina nr. 64 a lui Nakajima Racing, mașina nr. 8 a lui ARTA și o mașină de testare suplimentară.

  Cele două mașini GT500 de la Yokohama au susținut foile de pontaj, Kondo Racing Nissan conducând proiectul de curse Bandoh Toyota. Ambele echipe au ales din nou să renunțe la sesiunea de dimineață, deoarece Yokohama urmărește să-și păstreze alocarea de teste pentru sezon.

  • Mai multe ştiri despre SUPER GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss