GP24 Media

LATEST POSTS

R’Qs Mercedes se întoarce în SUPER GT după accidentul de anul trecut

Mercedes
Vizualizări: 20142

R’Qs Motor Sports a anunțat că va reveni în SUPER GT în 2022, după accidentul care a distrus mașina Mercedes-AMG GT3 anul trecut.

Viitorul echipei GT300 a fost pus la îndoială când mașina Mercedes numărul 22 împărțit de perechea de veterani Hisashi Wada și Masaki Jyonai a fost implicat într-un incident major în runda a șasea de anul trecut la Autopolis. Odată cu distrugerea mașinii în incident, cei doi au fost nevoiți să rateze ultimele două runde ale sezonului pe Motegi și Fuji Speedway. Dar acum, R’Qs a reușit să-și aprovizioneze un șasiu Mercedes proaspăt de la echipa parteneră Arnage Racing, atât Wada, cât și Jyonai, încercând mașina sâmbătă în timpul unei zile de circuit la Suzuka, sâmbătă.

Wada și Jyonai, care amândoi împlinesc 60 de ani în cursul acestui an, vor intra în al 12-lea sezon consecutiv ca și colegi de echipă, extinzându-și recordul ca cel mai longeviv parteneriat de pe grila SUPER GT. Yokohama va rămâne furnizor de anvelope. Mie Prefecture a condus un Mercedes sub propriul său steag în 2021, dar încă nu și-a anunțat planurile pentru 2022. Anul trecut, dublul campion GT500, Masataka Yanagida, a fost recrutat pentru a se alătura pilotului Masaki Kano, dar perechea nu a reușit să marcheze puncte, ajungând pe locul 14 la Autopolis.

Wada și Jyonai au reușit doar un singur clasament în top-20 anul trecut, care a venit în deschiderea sezonului de la Okayama. Dacă Arnage continuă să facă campanie pentru un AMG GT3, Mercedes ar menține o prezență de patru mașini în SUPER GT, Goodsmile Racing și LEON Racing și-au confirmat deja planurile pentru 2022.

  • Mai multe știri despre Campionatul de SUPER GT găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES