More

  Latest Posts

  R’Qs Mercedes se întoarce în SUPER GT după accidentul de anul trecut

  R’Qs Motor Sports a anunțat că va reveni în SUPER GT în 2022, după accidentul care a distrus mașina Mercedes-AMG GT3 anul trecut.

  Viitorul echipei GT300 a fost pus la îndoială când mașina Mercedes numărul 22 împărțit de perechea de veterani Hisashi Wada și Masaki Jyonai a fost implicat într-un incident major în runda a șasea de anul trecut la Autopolis. Odată cu distrugerea mașinii în incident, cei doi au fost nevoiți să rateze ultimele două runde ale sezonului pe Motegi și Fuji Speedway. Dar acum, R’Qs a reușit să-și aprovizioneze un șasiu Mercedes proaspăt de la echipa parteneră Arnage Racing, atât Wada, cât și Jyonai, încercând mașina sâmbătă în timpul unei zile de circuit la Suzuka, sâmbătă.

  Wada și Jyonai, care amândoi împlinesc 60 de ani în cursul acestui an, vor intra în al 12-lea sezon consecutiv ca și colegi de echipă, extinzându-și recordul ca cel mai longeviv parteneriat de pe grila SUPER GT. Yokohama va rămâne furnizor de anvelope. Mie Prefecture a condus un Mercedes sub propriul său steag în 2021, dar încă nu și-a anunțat planurile pentru 2022. Anul trecut, dublul campion GT500, Masataka Yanagida, a fost recrutat pentru a se alătura pilotului Masaki Kano, dar perechea nu a reușit să marcheze puncte, ajungând pe locul 14 la Autopolis.

  Wada și Jyonai au reușit doar un singur clasament în top-20 anul trecut, care a venit în deschiderea sezonului de la Okayama. Dacă Arnage continuă să facă campanie pentru un AMG GT3, Mercedes ar menține o prezență de patru mașini în SUPER GT, Goodsmile Racing și LEON Racing și-au confirmat deja planurile pentru 2022.

  • Mai multe știri despre Campionatul de SUPER GT găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss