More

  Latest Posts

  Tot ce trebuie să știți despre F1 Esports.

  Noua serie F1 Esports prezentată de Aramco este în sfârșit aici! Cine concurează pentru cine? Unde se ţin cursele? Să aruncăm o privire asupra tuturor informațiilor importante înaintea Campionatului F1 Esports Pro 2021, prezentat de Aramco.

  Calendarul de 12 curse este împărțit în patru evenimente, fiecare conținând trei runde. Fiecare dintre aceste runde începe cu antrenamente complete și calificări, urmate de o cursă de 35%. Ca și în cazul F1, punctele sunt acordate primilor 10, cu un punct bonus disponibil pentru pilotul care stabilește cel mai rapid tur DHL.

  Calendarul este răspândit în perioada octombrie-decembrie, cu două evenimente în octombrie, unul în noiembrie și unul în decembrie. Fiecare eveniment constă în două zile de acțiune. Miercuri au loc două sesiuni de calificare și cursa, în timp ce joi include una din fiecare.

  Cursele din seria F1 Esports se desfășoară pe o distanță de 35%, într-o construcție special concepută pentru F1 2021, jocul oficial F1 de Codemasters și EA Sports. La fel ca în cazul F1, piloții trebuie să facă o oprire la boxe dacă vremea este uscată și nu sunt obligați să facă acest lucru dacă este ud.

  Esports

  Toate cele 10 echipe F1 au o prezență în seria F1 Esports, deci există logo-uri și culori familiare pentru a facilita orice fan nou în lumea curselor virtuale. Cu toate acestea, spre deosebire de F1, există trei piloți în fiecare echipă.

  Echipele pot alege orice linie de doi piloți pe care o doresc pentru curse, schimbându-i și în afara cursei. Asta înseamnă că cei mai buni piloți pe diferite circuite ajung să atace curbele pe care le cunosc cel mai bine.

  Echipele sunt aici pentru un timp bun, dar toată lumea aleargă în continuare cu ochii foarte atenți la premiu. Premiul de 750.000$ este stimulentul final, campionii echipei câștigând cea mai mare porțiune din acest premiu la sfârșitul sezonului. Campionii din campionatul echipelor vor pune mâna și pe foarte râvnitul trofeu!

  Pe lângă asta, există desigur și campionatul piloților, care este deținut în prezent de Jarno Opmeer. Cu 29 de rivali de depășit, este jocul oricui în 2021.

  Esports

   

  Există o mulțime de pretendenți pentru coroana din 2021 și nu există niciun favorit evident. Opmeer se va uita cu siguranță peste umăr în timp ce își propune să-și apere trofeul, dar există o coadă uriașă în spate.

  Frede Rasmussen și Marcel Kiefer de la Red Bull, cei doi campioni ai FDA Esports, David Tonizza și Brendon Leigh, Dani Bereznay de la McLaren Shadow, Nicolas Longuet de la Alpine, și mulți alții, au pretenții puternice de a fi în luptă.

  Puteți vizualiza fiecare secundă a Campionatului F1 Esports Pro pe Twitch și YouTube, inclusiv calificările și cursele. Facebook intră în joc pentru curse, la fel ca și rețelele TV din întreaga lume, unde partenerii de difuzare selectați vor difuza emisiunea. Aceasta include Sky Sports F1, ESPN și multe altele.

  Mai multe ştiri despre Campionatul F1 Esports Pro găsiţi AICI!

  Sursa: F1 Esports

  Photocredit: F1 Esports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss