Latest Posts

F1 2019 Ro: Andrei Tanca câștigă la Singapore în Tier 1

Vizualizări: 25938

Etapa cu numărul 15 din F1 2019 Romanian Championship(Tier 1) s-a ținut la lumina nocturnii pe stradalul din Singapore.

Din pole a plecat Legend și reușește o plecare foarte bună, luându-si un avans considerabil. Câteva ture mai încolo, un duel dintre DS, David și Nemesis acapara acțiunea, dar finalul a fost unul rău pentru ultimul, el fiind împins în parapet, mașina fiind avariată serios.

Tanca urca în fotoliul de lider după ce Legend a făcut pit stop-ul obligatoriu. Primul simțea presiunea lui Piriță, dar acesta din urmă, face o greșeală și lovește mașina de parapet. Din fericire a putut continua cursa, dar duelul a fost deja pierdut. Și campionul sezonului trecut, David a lovit barierele de protecție, dar nu a abandonat nici el. Cursa a fost presărată cu două apariții ale Safety-Car-ului, dar și cu Virtual SC.

Chiar și așa, Andrei Tanca-Haas reușește să își mențină poziția și câștigă cursă. El este urmat de Jumb3xX-Alfa Romeo și Alex Piriță-Racing Point.

Piloții ce au venit în puncte sunt: David-Mercedes, Adi-Mercedes, HostileN1-Red Bull Racing, VladiOG-Alfa Romeo, Legend-Renault, Cozmin-Toro Rosso și Gigel-Ferrari.

Următoarea etapă se va ține pe Sochi Autodrom și va fi live miercuri 13 Mai pe canalul de Twitch: Cosmiin62.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss