GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2019 Ro: Andrei Tanca câștigă la Singapore în Tier 1

Vizualizări: 24820

Etapa cu numărul 15 din F1 2019 Romanian Championship(Tier 1) s-a ținut la lumina nocturnii pe stradalul din Singapore.

Din pole a plecat Legend și reușește o plecare foarte bună, luându-si un avans considerabil. Câteva ture mai încolo, un duel dintre DS, David și Nemesis acapara acțiunea, dar finalul a fost unul rău pentru ultimul, el fiind împins în parapet, mașina fiind avariată serios.

Tanca urca în fotoliul de lider după ce Legend a făcut pit stop-ul obligatoriu. Primul simțea presiunea lui Piriță, dar acesta din urmă, face o greșeală și lovește mașina de parapet. Din fericire a putut continua cursa, dar duelul a fost deja pierdut. Și campionul sezonului trecut, David a lovit barierele de protecție, dar nu a abandonat nici el. Cursa a fost presărată cu două apariții ale Safety-Car-ului, dar și cu Virtual SC.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Chiar și așa, Andrei Tanca-Haas reușește să își mențină poziția și câștigă cursă. El este urmat de Jumb3xX-Alfa Romeo și Alex Piriță-Racing Point.

Piloții ce au venit în puncte sunt: David-Mercedes, Adi-Mercedes, HostileN1-Red Bull Racing, VladiOG-Alfa Romeo, Legend-Renault, Cozmin-Toro Rosso și Gigel-Ferrari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea etapă se va ține pe Sochi Autodrom și va fi live miercuri 13 Mai pe canalul de Twitch: Cosmiin62.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES