GP24 Media

LATEST POSTS

ETCR vrea să pornească la drum din acest an

Vizualizări: 14102

Seria electrică ETCR dorește să își lanseze stagiunea competițională în 2020.

Fondatorul seriei, Marcello Lotti vrea ca în 2020, ETCR să aibă parte de un eveniment promoțional plus o apariție la cursa de 24 de ore din Daytona 2021. Inițial erau planificate 5 evenimente demo, dintre care urcarea pe coasta de la Goodwood și Daytona, dar COVID-19 și-a spus cuvântul.

Marcello Lotti: “Noi avem în plan să facem în acest an, 6 sau 7 sesiuni de teste, asta prin Septembrie/Noiembrie, urmând ca mai apoi în Noiembrie să realizăm un eveniment promoțional. Din păcate, CoronaVirus ne-a decalat tot cu încă trei-patru luni.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Totodată, el a mai spus câteva detalii legate despre mașina de test: “Totul este făcut de Williams Advanced Engineering. Mașina nu este una reală, dar prezintă multe componente comune cu modelele reale. Când va fi finalizată, constructori pot merge la Williams pentru a-și integra tehnologia pe modele lor. În acest moment, planul nostru este acela de a termina totul până la finele lui August, cel târziu Septembrie.”

Pentru ETCR, trei mărci și-au exprimat interesul: Alfa Romeo, Cupra și Hyundai. Lotti dorește ca în 2021, ETCR să aibă între 6 sau 8 etape, împărțite între Europa și alte continente, iar în 2022 să se dea drumul la campionatele regionale. În România, ETCR va putea fi văzut pe Eurosport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-Facebook-ETCR

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES