More

  Latest Posts

  ETCR vrea să pornească la drum din acest an

  Seria electrică ETCR dorește să își lanseze stagiunea competițională în 2020.

  Fondatorul seriei, Marcello Lotti vrea ca în 2020, ETCR să aibă parte de un eveniment promoțional plus o apariție la cursa de 24 de ore din Daytona 2021. Inițial erau planificate 5 evenimente demo, dintre care urcarea pe coasta de la Goodwood și Daytona, dar COVID-19 și-a spus cuvântul.

  Marcello Lotti: “Noi avem în plan să facem în acest an, 6 sau 7 sesiuni de teste, asta prin Septembrie/Noiembrie, urmând ca mai apoi în Noiembrie să realizăm un eveniment promoțional. Din păcate, CoronaVirus ne-a decalat tot cu încă trei-patru luni.”

  Totodată, el a mai spus câteva detalii legate despre mașina de test: “Totul este făcut de Williams Advanced Engineering. Mașina nu este una reală, dar prezintă multe componente comune cu modelele reale. Când va fi finalizată, constructori pot merge la Williams pentru a-și integra tehnologia pe modele lor. În acest moment, planul nostru este acela de a termina totul până la finele lui August, cel târziu Septembrie.”

  Pentru ETCR, trei mărci și-au exprimat interesul: Alfa Romeo, Cupra și Hyundai. Lotti dorește ca în 2021, ETCR să aibă între 6 sau 8 etape, împărțite între Europa și alte continente, iar în 2022 să se dea drumul la campionatele regionale. În România, ETCR va putea fi văzut pe Eurosport.

  Foto-Facebook-ETCR


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss