More

  Latest Posts

  ETCR vrea să pornească la drum din acest an

  Vizualizări: 10751

  Seria electrică ETCR dorește să își lanseze stagiunea competițională în 2020.

  Fondatorul seriei, Marcello Lotti vrea ca în 2020, ETCR să aibă parte de un eveniment promoțional plus o apariție la cursa de 24 de ore din Daytona 2021. Inițial erau planificate 5 evenimente demo, dintre care urcarea pe coasta de la Goodwood și Daytona, dar COVID-19 și-a spus cuvântul.

  Marcello Lotti: “Noi avem în plan să facem în acest an, 6 sau 7 sesiuni de teste, asta prin Septembrie/Noiembrie, urmând ca mai apoi în Noiembrie să realizăm un eveniment promoțional. Din păcate, CoronaVirus ne-a decalat tot cu încă trei-patru luni.”

  Totodată, el a mai spus câteva detalii legate despre mașina de test: “Totul este făcut de Williams Advanced Engineering. Mașina nu este una reală, dar prezintă multe componente comune cu modelele reale. Când va fi finalizată, constructori pot merge la Williams pentru a-și integra tehnologia pe modele lor. În acest moment, planul nostru este acela de a termina totul până la finele lui August, cel târziu Septembrie.”

  Pentru ETCR, trei mărci și-au exprimat interesul: Alfa Romeo, Cupra și Hyundai. Lotti dorește ca în 2021, ETCR să aibă între 6 sau 8 etape, împărțite între Europa și alte continente, iar în 2022 să se dea drumul la campionatele regionale. În România, ETCR va putea fi văzut pe Eurosport.

  Foto-Facebook-ETCR

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss