Latest Posts

ESports: Ce înseamnă să participi în ligi de Sim-Racing?

Vizualizări: 14554

Salutare tuturor! După cum vedeți, pe perioada pandemiei, sim-racing-ul, mai ales online, a crescut în popularitate foarte mult, iar cursele se organizează, în ziua de astăzi, sub forma de campionate cu etape (mulți numindu-le și „ligi”).

Eu dețin nu numai un PC (ceea ce este platforma principala pentru sim-racing, deoarece sunt simulatoare exclusiv pe aceasta platforma), dar și un Xbox One S. Da, este și asta o opțiune foarte bună dacă vrei să debutezi în sim-racing „cu un buget”, însă despre acest lucru o să vorbesc mai amplu în alt articol.

Astăzi am să vă prezint prima mea experiență după o perioadă de 2 ani într-o astfel de „ligă”. M-am jucat Forza Motorsport 7, și am avut o cursă la Silverstone, în care ne-am duelat în mașini precum Ferrari 360 Challenge, Honda NSX sau Porsche 911 GT2. A fost o cursă strânsă, cu multe bătălii, o cursa pe care aveam să o termin pe podium daca nu exista un mare disconnect.

Dacă vreți să participați, accesați grupul de Facebook “Forza Motorsport Romania” și înscrieți-vă. (https://www.facebook.com/groups/2275635146084526)

Comentariul este în engleză și sper să vă placă. Enjoy!

YouTube video
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss