More

  Latest Posts

  ESports: Ce înseamnă să participi în ligi de Sim-Racing?

  Salutare tuturor! După cum vedeți, pe perioada pandemiei, sim-racing-ul, mai ales online, a crescut în popularitate foarte mult, iar cursele se organizează, în ziua de astăzi, sub forma de campionate cu etape (mulți numindu-le și „ligi”).

  Eu dețin nu numai un PC (ceea ce este platforma principala pentru sim-racing, deoarece sunt simulatoare exclusiv pe aceasta platforma), dar și un Xbox One S. Da, este și asta o opțiune foarte bună dacă vrei să debutezi în sim-racing „cu un buget”, însă despre acest lucru o să vorbesc mai amplu în alt articol.

  Astăzi am să vă prezint prima mea experiență după o perioadă de 2 ani într-o astfel de „ligă”. M-am jucat Forza Motorsport 7, și am avut o cursă la Silverstone, în care ne-am duelat în mașini precum Ferrari 360 Challenge, Honda NSX sau Porsche 911 GT2. A fost o cursă strânsă, cu multe bătălii, o cursa pe care aveam să o termin pe podium daca nu exista un mare disconnect.

  Dacă vreți să participați, accesați grupul de Facebook “Forza Motorsport Romania” și înscrieți-vă. (https://www.facebook.com/groups/2275635146084526)

  Comentariul este în engleză și sper să vă placă. Enjoy!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss