More

  Latest Posts

  Ehrlacher pune mâna pe titlul WTCR în timp ce Azcona înscrie prima victorie din 2021

  Yann Ehrlacher și-a asigurat al doilea titlu consecutiv în WTCR, cu un finish pe locul șase în cursa 1 la Sochi, în timp ce Mikel Azcona a venit de pe locul opt pe grilă pentru a obține prima victorie a sezonului.

  Pilotul Zengo Motorsport Cupra, Azcona, s-a angajat într-o luptă palpitantă pe vreme umedă cu colegul de echipă Rob Huff și Audi-urile lui Gilles Magnus și Frederic Vervisch, acesta din urmă având nevoie de victorie pentru a-și menține vii șansele slabe la titlu în deschiderea parțial inversată.

  Dar Jean-Karl Vernay a făcut o pornire demonică din al doilea rând pentru a-i împărți pe Magnus și Vervisch, deoarece propria provocare pentru titlu a lui Esteban Guerrieri s-a încheiat într-o prăbușire mare din primul tur, când a ieşit larg în virajul 3 și a lovit o barieră.

  În urma unei intervenții cu mașina de siguranță, cursa s-a reluat în turul patru, când Vernay l-a depășit pe Magnus pentru conducere cu o alergare în interiorul virajului 3 – iar Azcona și Huff au declanșat o cursă plină și palpitantă.

  Ehrlacher

  Ziua lui Huff s-a încheiat cu o coliziune cu Vervisch, în timp ce Azcona a urcat pe locul doi în ultimele etape, apoi a făcut o mișcare grozavă pe perioada de frânare în virajul 2 pentru a-l depăși pe Vernay pentru victorie în ultimul tur. Vervisch a terminat pe locul al treilea, în fața lui Magnus, cu un al treilea Comtoyou Audi al lui Nathanael Berthon pe locul cinci.

  Dar nu a fost suficient să-l împiedice pe Ehrlacher să-și asigure calm al doilea titlu WTCR după o cursă în care a stat departe de probleme pentru a termina unde a început – pe locul șase.

  „Mă simt atât de bine”, a spus tânărul de 25 de ani, Ehrlacher la radio după ce a luat steagul în carouri. „Suntem campioni mondiali! De două ori! Da! Haide!”

  Cursa a doua va urma în această după-amiază, cel mai rapid calificat Yvan Muller plecând din pole position.

  Mai multe ştiri despre WTCR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss