GP24 Media

LATEST POSTS

Ehrlacher pune mâna pe titlul WTCR în timp ce Azcona înscrie prima victorie din 2021

Ehrlacher
Vizualizări: 23983

Yann Ehrlacher și-a asigurat al doilea titlu consecutiv în WTCR, cu un finish pe locul șase în cursa 1 la Sochi, în timp ce Mikel Azcona a venit de pe locul opt pe grilă pentru a obține prima victorie a sezonului.

Pilotul Zengo Motorsport Cupra, Azcona, s-a angajat într-o luptă palpitantă pe vreme umedă cu colegul de echipă Rob Huff și Audi-urile lui Gilles Magnus și Frederic Vervisch, acesta din urmă având nevoie de victorie pentru a-și menține vii șansele slabe la titlu în deschiderea parțial inversată.

Dar Jean-Karl Vernay a făcut o pornire demonică din al doilea rând pentru a-i împărți pe Magnus și Vervisch, deoarece propria provocare pentru titlu a lui Esteban Guerrieri s-a încheiat într-o prăbușire mare din primul tur, când a ieşit larg în virajul 3 și a lovit o barieră.

În urma unei intervenții cu mașina de siguranță, cursa s-a reluat în turul patru, când Vernay l-a depășit pe Magnus pentru conducere cu o alergare în interiorul virajului 3 – iar Azcona și Huff au declanșat o cursă plină și palpitantă.

Ehrlacher pune mâna pe titlul WTCR în timp ce Azcona înscrie prima victorie din 2021

Ziua lui Huff s-a încheiat cu o coliziune cu Vervisch, în timp ce Azcona a urcat pe locul doi în ultimele etape, apoi a făcut o mișcare grozavă pe perioada de frânare în virajul 2 pentru a-l depăși pe Vernay pentru victorie în ultimul tur. Vervisch a terminat pe locul al treilea, în fața lui Magnus, cu un al treilea Comtoyou Audi al lui Nathanael Berthon pe locul cinci.

Dar nu a fost suficient să-l împiedice pe Ehrlacher să-și asigure calm al doilea titlu WTCR după o cursă în care a stat departe de probleme pentru a termina unde a început – pe locul șase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Mă simt atât de bine”, a spus tânărul de 25 de ani, Ehrlacher la radio după ce a luat steagul în carouri. „Suntem campioni mondiali! De două ori! Da! Haide!”

Cursa a doua va urma în această după-amiază, cel mai rapid calificat Yvan Muller plecând din pole position.

Mai multe ştiri despre WTCR găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES