More

  Latest Posts

  Echipa Porsche SSR Performance va intra în DTM cu două mașini în 2022

  Porsche SSR Performance va concura în DTM ca participant cu normă întreagă în 2022, prezentând o pereche de Porsche 911 GT3 R la categoria germană.

  Echipa din München a făcut o apariție wildcard la Nurburgring la începutul acestui an, marcând pentru prima dată când Porsche a fost reprezentat vreodată în serie.

  Susținut de performanța sa, cu campionul GT Masters Michael Ammermuller calificând mașina pe al doilea rând și rulând puternic în cele două curse, SSR Performance a ales acum să intre în sezonul DTM în întregime anul viitor.

  Nu s-a făcut niciun anunț cu privire la lista piloţilor, dar cele două Porsche ale SSR Performance vor avea numerele de mașini #92 și #94.

  „Pentru tânăra noastră companie, întrarea în DTM este foarte importantă. Drept urmare, a fost deosebit de important pentru noi să obținem o alineare competitivă cu două mașini pe grilă”, a declarat Stefan Schlund, director general, Porsche SSR Performance.

  „Cred că următoarele săptămâni și luni vor fi foarte interesante. Încă ne așteaptă multă muncă înainte de începerea sezonului la Portimão, dar ne plac provocările.”

  Cel puțin șase producători de sezon complet sunt așteptați în cel de-al doilea sezon al formulei GT3 a DTM, inclusiv cele patru mari mărci germane Audi, Mercedes, BMW și Porsche.

  Audi va fi reprezentat de cel puțin Abt Sportsline, care a anunțat deja că Kelvin van der Linde va rămâne în campionat pentru un alt asalt la titlu în 2022.

  O gamă de mașini Mercedes este așteptată din nou, GruppeM anunțând deja o intrare extinsă pentru două mașini pentru noul sezon.

  Deși nicio echipă BMW nu s-a angajat până acum în sezonul 2022 DTM, cererea pentru noul pilot de curse M4 GT3 al mărcii bavareze este de așteptat să fie mare după un program amplu de curse și teste în 2021.

  Marca italiană de supermașini Lamborghini va oferi suport din fabrică Grasser Racing, care va renunța la toate programele de curse existente pentru a lansa patru Huracan GT3 în DTM anul viitor.

  Red Bull și Ferrari vor rămâne în această categorie încă un an, în ciuda pierderii titlului lui Liam Lawson într-o finală controversată la Norising.

  „Înscrierile echipelor pentru DTM 2022 se dezvoltă într-o manieră destul de plăcută”, declară directorul general al ITR Benedikt Bohme.

  „Suntem pe o cale bună de a experimenta un sezon și mai interesant anul viitor. Porsche este o marcă legendară de mașini sport, SSR Performance strălucește deja cu titluri remarcabile chiar și ca echipă tânără. Împreună, vor ridica nivelul concurenței în DTM și atragerea pentru fani.”

  Mai multe ştiri despre DTM găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss