GP24 Media

LATEST POSTS

Echipa GP24 va ureaza CRACIUN FERICIT!

Vizualizări: 19319
TOTI COLABORATORI DIN ECHIPEI GP24.RO vă urează Crăciun fericit!

Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aduca sănătate, bucurie şi linişte în suflet.
Acum, când toţi ne pregătim de săbătoare, tu, Fanul motorsportului, bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Deschide-ţi sufletul şi dăruieşte din toata inima, pentru ca, la rândul tău, să primeşti dragoste şi fericire.
Trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit şi bucură-te de aceste zile frumoase alături de familie şi prieteni!
ECHIPA GP24.RO
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES