Latest Posts

Echipa de NASCAR a lui Floyd Mayweather va participa la Daytona 500

Vizualizări: 28374

Money Team Racing, deținută de starul boxului Floyd Mayweather, intră în Daytona 500 2022.

S-a zvonit că echipa este în lucru de ani de zile și va încerca în sfârșit prima lor cursă la sfârșitul acestei luni. Fără un charter, ei vor trebui să se îndrepte spre eveniment cu pilotul Kaz Grala. Money Team Racing (TMTR) va lansa No. 50 Pit Viper Chevrolet Camaro în deschiderea sezonului, cu motoare furnizate de ECR. „Îmi plac mașinile rapide și îmi place să concurez. Știu că NASCAR nu va fi ușor, dar nimic ușor nu merită făcut pentru mine”, a spus Mayweather într-un comunicat de presă.
 
„Acestea fiind spuse, această trecere în cursele auto pare să fie perfectă pentru marca Mayweather.” Mayweather are un record perfect de 50-0 în cariera sa de box, inclusiv 27 de KO și 11 titluri mondiale.
 
The Money Team
 
Grala, în vârstă de 23 de ani, a terminat pe locul 28 la Daytona 500 2021. El este un câștigător la nivel de Camioane și a avut patru starturi anterioare în Cupă, terminând pe un impresionant loc șapte ca înlocuitor al lui Austin Dillon la Daytona Road Course în 2020. „Este o onoare să fiu la volan pentru intrarea lui Floyd Mayweather în NASCAR. Este o perioadă cu adevărat interesantă în sportul nostru, deoarece se globalizează și ajunge la noi audiențe”, a spus Grala.
 
„Știu că Floyd este aici pentru a câștiga și simt că toți cei implicați în acest program sunt capabili să facă acest lucru. Știm că vom avea nevoie de ceva timp pentru a crește împreună ca o nouă organizație, dar nu aș putea fi mai încântat să fac parte din construirea acestei echipe de la zero.” Tony Eury Jr. va sta în vârful boxei, deoarece echipa speră să desfășoare curse selectate pe tot parcursul sezonului 2022. Michael și Matt Kohler de la StarCom Racing, precum și Bill Woehlemann vor avea un interes personal în echipă.
 
  • Mai multe știri despre NASCAR găsiți AICI!
 
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss