More

  Latest Posts

  Dubla victorie a piloților Cupra le încheie sezonul WTCR la un nivel maxim

  Piloții Cupra Rob Huff și Mikel Azcona au fost încântați să încheie sezonul WTCR la maxim, împărtășind o pereche de victorii în finala de la Sochi.

  Renunțând la greutatea compensației care le limitase Cupra Leon Competitions în ultimele două runde, colegii de echipă Zengo Motorsport au reușit să alerge în fruntea terenului în condiții dificile în Marele Premiu al Rusiei.

  Azcona a câștigat cursa de deschidere foarte umedă de pe locul opt pe grilă. El și Huff s-au bucurat de o întrecere distractivă cu Audi-urile lui Gilles Magnus și Frederic Vervisch, înainte ca Azcona să treacă de Hyundai-ul lider al lui Jean-Karl Vernay în ultimul tur și să asigure prima victorie a Cupra a sezonului în WTCR.

  Spaniolului i s-a refuzat posibilitatea de a revendica o dublă pe fondul unor condiții mai schimbătoare în cursa a doua, când Yvan Muller a lovit liderul înainte de repornirea mașinii de siguranță.

  Cupra

  Asta l-a promovat pe Huff – care s-a retras după o ciocnire cu Vervisch în deschidere – pe locul secund în spatele lui Nestor Girolami.

  Pilotul britanic a luat rapid Honda-ul argentinianului și a depășit o problemă electrică intermitentă pentru a câștiga confortabil prima sa victorie în WTCR din 2018.

  Huff, al cărui sezon a fost bătut de ghinion, a spus: „Am avut șapte DNF-uri și am avut două oportunități în care ar fi trebuit să câștigăm curse – una la Budapesta și una aici.

  „Aici am reușit să profităm la maximum. Mașina a fost foarte rapidă chiar din primele condiții umede în antrenamentele libere.

  „Apoi, în prima cursă, cred că eu și Mikel am făcut o treabă fantastică să lucrăm împreună ca şi colegi de echipă pentru a-l aduce pe Mikel pe locul 1.

  Cupra

  „Din păcate, Fred și cu mine am avut un contact și mașina mi-a scăpat mai rău, altfel cred că am fi avut un 1-2.”

  Azcona, care a obținut patru podiumuri la mijlocul sezonului, a adăugat: „A fost un sezon foarte schimbător pentru noi.

  „Am așteptat acea victorie tot anul, așa că sunt foarte fericit.

  „M-am simțit foarte bine în acele condiții. Am vrut să închei sezonul cu o dublă victorie care ar fi fost uimitoare pentru mine și pentru Cupra Racing.

  „Vreau să mă bucur de acest moment alături de echipa mea. Este cel mai bun moment pentru a fi împreună, relaxându-ne și bucurându-ne de sezon.”

  Mai multe ştiri despre WTCR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss