More

  Latest Posts

  Dublă pentru Rast la Spielberg

  Vizualizări: 5443

  Germanul Rene Rast reușește o nouă dublă în DTM, de data asta pe Red Bull Ring în Austria. Prima sa victorie pe acest traseu a fost una destul de controversată, deoarece ordinele de echipă și-au spus cuvântul. După cea de-a doua intervenție a Safety-Car-ului, liderul cursei era Daniel Juncadella. Mașina de siguranță se retrage, iar Juncadella primește un drive-thru-penalty, astfel lăsănd loc lui Mike Rockenfeller, cel care se afla după spaniol pe locul 2. Dar de la boxe, lui Rocky și colegului său, Nico Muller li s-a spus să reducă tempo-ul și să il lase pe Rast să treacă pe locul 1. Rene câștigă, Rocky ajunge pe 2, iar Muller pe 3, reprezentând o triplă Audi în prima cursă.

  În manșa secundă, tot Rene Rast învinge, de această dată pe mâna lui. Nico Muller termină pe 2, iar pe 3 ajunge Gary Paffett-Mercedes.

  Paul di Resta este în continuare pe locul 1 la general, fiind urmat de Paffett și Rast.

  Titlul se va decide în ultima etapă de la Hockenheim, în perioada 13-14 octombrie.

   

  Foto-Touringcartimes.com

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss