GP24 Media

LATEST POSTS

Dublă pentru Rast la Spielberg

Vizualizări: 11458

Germanul Rene Rast reușește o nouă dublă în DTM, de data asta pe Red Bull Ring în Austria. Prima sa victorie pe acest traseu a fost una destul de controversată, deoarece ordinele de echipă și-au spus cuvântul. După cea de-a doua intervenție a Safety-Car-ului, liderul cursei era Daniel Juncadella. Mașina de siguranță se retrage, iar Juncadella primește un drive-thru-penalty, astfel lăsănd loc lui Mike Rockenfeller, cel care se afla după spaniol pe locul 2. Dar de la boxe, lui Rocky și colegului său, Nico Muller li s-a spus să reducă tempo-ul și să il lase pe Rast să treacă pe locul 1. Rene câștigă, Rocky ajunge pe 2, iar Muller pe 3, reprezentând o triplă Audi în prima cursă.

În manșa secundă, tot Rene Rast învinge, de această dată pe mâna lui. Nico Muller termină pe 2, iar pe 3 ajunge Gary Paffett-Mercedes.

Paul di Resta este în continuare pe locul 1 la general, fiind urmat de Paffett și Rast.

Titlul se va decide în ultima etapă de la Hockenheim, în perioada 13-14 octombrie.

 

Foto-Touringcartimes.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES