More

  Latest Posts

  DTM va reveni la Spa Francorchamps în 2020, conform calendarului revizuit.

  DTM a anunțat un calendar revizuit 2020 pe fondul pandemiei corona virusului, cu Spa-Francorchamps devenind o revenire surpriză la program. Așa cum a anunțat anterior organizatorii DTM, campionatul va începe la Norisring în perioada 10-12 iulie, opus tendinței ca cursele desfășurate pe circuitele stradale să fie eliminate din programele altor serii din cauza COVID-19.

  Spa va găzdui a doua etapă a campionatului pe 1-2 august, marcând o revenire la circuitul belgian de Formula 1 pentru DTM pentru prima dată din 2005. Lausitzring va găzdui 2 etape consecutive la mijlocul lunii august – pentru un număr de patru curse – înainte ca seria să-și facă vizita anuală la Assen în perioada 4-6 septembrie.

  Următoarele două weekenduri consecutive vor urma la Nürburgring în septembrie, cu prima dintre cele două etape pe pista germană care va avea loc pe macheta GP, iar cealaltă va avea loc pe configurația scurtă a „sprintului”. Cea de-a doua etapă de la Nürburgring se va suprapune totuși cu cele 24 de ore de Le Mans reprogramate în perioada 19-20 septembrie.

  Zolder va fi singurul loc ne-german care va găzdui două etape, cu cursele care vor avea loc în weekendurile consecutive din octombrie, înaintea etapei de încheiere a sezonului de la Hockenheim, în perioada 6-8 noiembrie. După cum era de așteptat, mai multe etape au fost abandonate din calendar, inclusiv cele două noi curse din Suedia și Rusia. Etapele Brands Hatch și Monza au fost, de asemenea, anulate.

  Cu noul calendar, seria s-a asigurat că va parcurge un program complet de 10 etape și 20 de curse, noul trofeu DTM pentru 2020 susținând categoria în șase evenimente. În urma lansării calendarului DTM, W-Series a declarat că încă vizionează „opțiunile sale cu FIA, F1 și DTM, în timp ce situația COVID-19 rămâne atât de imprevizibilă la nivel global” înainte de a anunța propriul său program pentru 2020.

  Calendar revizuit DTM 2020:


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss