More

  Latest Posts

  DTM va reveni din nou în curând.

  Seria DTM a confirmat că este prevăzut un test de patru zile pe circuitul Nürburgring, la începutul lunii iunie, înainte ca sezonul 2020 să înceapă în sfârșit. Înainte de începutul sezonului 2020 reprogramat, Organizatorii DTM ITR au organizat un test oficial pentru toate echipele – care are loc la Nürburgring între 8 și 11 iunie.

  Testul de patru zile va înlocui sesiunea de pre-sezon care fusese programată inițial la jumătatea lunii martie. Acest test trebuia să fie organizat la Monza înainte de a fi mutat pe circuitul Hockenheim. În final, sesiunea nu a avut loc din motive de sănătate și siguranță.

  Organismul de organizare a seriei DTM va implementa măsuri de prevenire a infecțiilor pentru întreg personalul. „Aceasta include proceduri stricte de distanțare, limite pentru participanți și reguli de igienă Tot personalul echipei participante va fi verificat zilnic pentru simptomele COVID-19″, citește declarația.

  Bruno Spengler (CAN), BMW

  Marcel Mohaupt, directorul ITR a dezvăluit pregătirea pentru sezonul 2020 DTM avansează pe măsură ce Europa începe să prezinte semne de ieșire din pandemia COVID-19. „Cu multă răbdare și muncă asiduă, pregătirile pentru noul sezon DTM se desfășoară cu viteză maximă, începând cu testul oficial de la Nürburgring luna viitoare”. „Suntem extrem de recunoscători tuturor celor de la circuit – au pus infrastructura la dispoziție pentru a ne permite să testăm în siguranță cu toate regulile relevante de distanțare”.

  Germanul a mai spus că seria lucrează la un calendar reînnoit, care ar putea fi lansat în curând. „Testul ne conduce în mod natural la următorul pas. Și suntem extrem de siguri că vom putea desfășura curse încântătoare în 2020 și că vom publica în curând un nou calendar care să țină cont de cerințele pentru un „normal” și în sportul cu motor”, a spus el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss