Latest Posts

DTM va reveni din nou în curând.

Vizualizări: 33582

Seria DTM a confirmat că este prevăzut un test de patru zile pe circuitul Nürburgring, la începutul lunii iunie, înainte ca sezonul 2020 să înceapă în sfârșit. Înainte de începutul sezonului 2020 reprogramat, Organizatorii DTM ITR au organizat un test oficial pentru toate echipele – care are loc la Nürburgring între 8 și 11 iunie.

Testul de patru zile va înlocui sesiunea de pre-sezon care fusese programată inițial la jumătatea lunii martie. Acest test trebuia să fie organizat la Monza înainte de a fi mutat pe circuitul Hockenheim. În final, sesiunea nu a avut loc din motive de sănătate și siguranță.

Organismul de organizare a seriei DTM va implementa măsuri de prevenire a infecțiilor pentru întreg personalul. „Aceasta include proceduri stricte de distanțare, limite pentru participanți și reguli de igienă Tot personalul echipei participante va fi verificat zilnic pentru simptomele COVID-19″, citește declarația.

DTM va reveni din nou în curând.
Bruno Spengler (CAN), BMW

Marcel Mohaupt, directorul ITR a dezvăluit pregătirea pentru sezonul 2020 DTM avansează pe măsură ce Europa începe să prezinte semne de ieșire din pandemia COVID-19. „Cu multă răbdare și muncă asiduă, pregătirile pentru noul sezon DTM se desfășoară cu viteză maximă, începând cu testul oficial de la Nürburgring luna viitoare”. „Suntem extrem de recunoscători tuturor celor de la circuit – au pus infrastructura la dispoziție pentru a ne permite să testăm în siguranță cu toate regulile relevante de distanțare”.

Germanul a mai spus că seria lucrează la un calendar reînnoit, care ar putea fi lansat în curând. „Testul ne conduce în mod natural la următorul pas. Și suntem extrem de siguri că vom putea desfășura curse încântătoare în 2020 și că vom publica în curând un nou calendar care să țină cont de cerințele pentru un „normal” și în sportul cu motor”, a spus el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss