GP24 Media

LATEST POSTS

DTM: Testele din pre-sezon se vor ține pe Nurburgring

Vizualizări: 10839

O veste bună vine din Germania. S-a stabilit data pentru testele pre-sezon din Campionatul German de Turisme.

Totul trebuia să fie la Monza în primăvară, dar din cauza situației, testele s-au anulat. S-a încercat o revenire în Germania pe Hockenheim, dar nici aici nu s-a putut face nimic.

Acum, Nurburgring va găzdui testele pre-sezon în perioada 8-11 Iunie. Acestea se vor ține fără spectatori și fără media.

Marcel Mohaupt, manager ITR: “Cu multă răbdare și muncă grea, pregătirile pentru noul sezon din DTM sunt în linie dreaptă și totul va porni de luna viitoare la Nurburgring cu testele oficiale pre-sezon. Noi suntem foarte recunoscători pentru cei de la circuit. Ei vor pune la dispoziție, infrastructura necesară pentru a ține testele în siguranță cu noile reguli de distanțare socială. Acest test ne va duce cu un pas în față la următorul capitol și suntem extrem de încrezători că vom putea ține curse în 2020 și cât de curând, vom publica un nou calendar ce va respecta acest “nou normal” în motorsport”.

Sezonul 2020 este programat să debuteze în weekendul 10-12 Iulie pe stradalul de la Norisring, dar momentan nu se știe dacă startul campionatului se va da acolo.

Foto-Touringcartimes.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES