More

  Latest Posts

  DTM: Testele din pre-sezon se vor ține pe Nurburgring

  O veste bună vine din Germania. S-a stabilit data pentru testele pre-sezon din Campionatul German de Turisme.

  Totul trebuia să fie la Monza în primăvară, dar din cauza situației, testele s-au anulat. S-a încercat o revenire în Germania pe Hockenheim, dar nici aici nu s-a putut face nimic.

  Acum, Nurburgring va găzdui testele pre-sezon în perioada 8-11 Iunie. Acestea se vor ține fără spectatori și fără media.

  Marcel Mohaupt, manager ITR: “Cu multă răbdare și muncă grea, pregătirile pentru noul sezon din DTM sunt în linie dreaptă și totul va porni de luna viitoare la Nurburgring cu testele oficiale pre-sezon. Noi suntem foarte recunoscători pentru cei de la circuit. Ei vor pune la dispoziție, infrastructura necesară pentru a ține testele în siguranță cu noile reguli de distanțare socială. Acest test ne va duce cu un pas în față la următorul capitol și suntem extrem de încrezători că vom putea ține curse în 2020 și cât de curând, vom publica un nou calendar ce va respecta acest “nou normal” în motorsport”.

  Sezonul 2020 este programat să debuteze în weekendul 10-12 Iulie pe stradalul de la Norisring, dar momentan nu se știe dacă startul campionatului se va da acolo.

  Foto-Touringcartimes.com

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss