More

  Latest Posts

  DTM: Testele din pre-sezon se vor ține pe Nurburgring

  O veste bună vine din Germania. S-a stabilit data pentru testele pre-sezon din Campionatul German de Turisme.

  Totul trebuia să fie la Monza în primăvară, dar din cauza situației, testele s-au anulat. S-a încercat o revenire în Germania pe Hockenheim, dar nici aici nu s-a putut face nimic.

  Acum, Nurburgring va găzdui testele pre-sezon în perioada 8-11 Iunie. Acestea se vor ține fără spectatori și fără media.

  Marcel Mohaupt, manager ITR: „Cu multă răbdare și muncă grea, pregătirile pentru noul sezon din DTM sunt în linie dreaptă și totul va porni de luna viitoare la Nurburgring cu testele oficiale pre-sezon. Noi suntem foarte recunoscători pentru cei de la circuit. Ei vor pune la dispoziție, infrastructura necesară pentru a ține testele în siguranță cu noile reguli de distanțare socială. Acest test ne va duce cu un pas în față la următorul capitol și suntem extrem de încrezători că vom putea ține curse în 2020 și cât de curând, vom publica un nou calendar ce va respecta acest „nou normal” în motorsport”.

  Sezonul 2020 este programat să debuteze în weekendul 10-12 Iulie pe stradalul de la Norisring, dar momentan nu se știe dacă startul campionatului se va da acolo.

  Foto-Touringcartimes.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss