GP24 Media

LATEST POSTS

DTM: Paul di Resta trece la Aston Martin

Vizualizări: 14032

Britanicii de la R-Motorsport, cei care se vor ocupa de programul celor de la Aston Martin în Campionatul German de Turisme, au anunțat azi primul lor pilot ce va concura pe modelul Vantage DTM.

Este vorba aici despre scoțianul Paul di Resta. Campionul din 2010 al seriei alături de Mercedes va concura sub culorile celor de la Aston Martin, el cam toată cariera în DTM concurând cu Mercedes. Paul a mai concurat și în Formula 1 la echipele Force India și Williams.

 

Foto-Facebook-Paul di Resta

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES