GP24 Media

LATEST POSTS

DTM: Ieșirea celor de la Audi a fost “nesportivă”-Klaus Frolich, BMW

Vizualizări: 18127

Din 2021, BMW va rămâne singurul constructor ce va mai fi prezent pe grila din DTM după ce Audi se va retrage la finele acestui sezon.

Constructorul bavarez nu are în plan să se retragă din campionat, iar Klaus Frolich, membru al echipei de dezvoltare BMW a venit cu câteva precizări.

“Eu cred că această serie este foarte atractivă și are o perspectivă pentru viitor. Pe termen scurt, fosta apropiere față de DTM a avut o problemă, iar noi acum trebuie să ne gândim altfel. Probabil va fi o pauză ca să regândim tot. Dar știm cu toții că DTM s-a mai oprit în trecut și a revenit în forță.”

Totodată, neamțul a criticat ieșirea celor de la Audi din serie: “M-a surprins și m-a dezamăgit în același timp. Și nu văd asta ca pe ceva uimitor, dar maniera lor a fost una nesportivă de a renunța și de nu a vorbi cu noi despre acest subiect. Asta m-a uimit. Când Mercedes a plecat, Ola Kallenius (CEO la acea vreme), m-a sunat personal și mi-a explicat ce și cum. Totul a fost de apreciat, dar și profesionist. Asta a lipsit de la Audi.”

Frolich a mai criticat statement-ul celor de la Audi legat de mutarea acțiunilor în Formula E, acolo unde și BMW e prezentă: “Eu nu înțeleg următoarea afirmație: Noi mergem în Formula E pentru mașini electrice și părăsim DTM. Știm precis că în 2025 DTM vrea să devină 100% full electric.”

Foto-Autosport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES