More

  Latest Posts

  DTM: Ieșirea celor de la Audi a fost „nesportivă”-Klaus Frolich, BMW

  Din 2021, BMW va rămâne singurul constructor ce va mai fi prezent pe grila din DTM după ce Audi se va retrage la finele acestui sezon.

  Constructorul bavarez nu are în plan să se retragă din campionat, iar Klaus Frolich, membru al echipei de dezvoltare BMW a venit cu câteva precizări.

  „Eu cred că această serie este foarte atractivă și are o perspectivă pentru viitor. Pe termen scurt, fosta apropiere față de DTM a avut o problemă, iar noi acum trebuie să ne gândim altfel. Probabil va fi o pauză ca să regândim tot. Dar știm cu toții că DTM s-a mai oprit în trecut și a revenit în forță.”

  Totodată, neamțul a criticat ieșirea celor de la Audi din serie: „M-a surprins și m-a dezamăgit în același timp. Și nu văd asta ca pe ceva uimitor, dar maniera lor a fost una nesportivă de a renunța și de nu a vorbi cu noi despre acest subiect. Asta m-a uimit. Când Mercedes a plecat, Ola Kallenius (CEO la acea vreme), m-a sunat personal și mi-a explicat ce și cum. Totul a fost de apreciat, dar și profesionist. Asta a lipsit de la Audi.”

  Frolich a mai criticat statement-ul celor de la Audi legat de mutarea acțiunilor în Formula E, acolo unde și BMW e prezentă: „Eu nu înțeleg următoarea afirmație: Noi mergem în Formula E pentru mașini electrice și părăsim DTM. Știm precis că în 2025 DTM vrea să devină 100% full electric.”

  Foto-Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss