Latest Posts

DTM finalizează calendarul pe 2022 pe măsură ce acordul cu Assen se încheie

Vizualizări: 11383

DTM a anunțat un calendar finalizat pentru 2022 cu opt runde după rezilierea contractului cu Assen.

În octombrie, seria germană a anunțat un program de nouă runde cu o locație „TBA” în perioada 3-5 iunie.

Cu toate acestea, data a fost eliminată din cel mai recent calendar anunțat joi după încheierea acordului dintre promoterul de campionat ITR cu Assen.

Mișcarea lasă programul din 2022 cu opt runde – patru în Germania și patru în alte locuri europene.

Portimao este încă pregătită să găzduiască runda de deschidere a sezonului în perioada 29 aprilie-1 mai, iar Imola, Spa-Francorhamps și Red Bull Ring rămân locații non-germane.

Assen s-a alăturat programului DTM în 2019, înlocuind Zandvoort ca locație olandeză a DTM.

Promoterul evenimentului, Lee van Dam, a comentat: „Assen este un eveniment care nu este organizat de pista de curse, ci mai degrabă de noi în calitate de promoter extern. Din cauza costurilor crescute pentru eveniment ca urmare a pandemiei de Covid-19, am încercat să ne renegociem contractul, dar nu am găsit o soluție care să fie acceptabilă de ambele părți și, prin urmare, am căzut de comun acord asupra modului de a proceda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am dori să mulțumim tuturor celor implicați și fanilor pentru sprijinul acordat și pentru trei ani grozavi de DTM la Assen și dorim ITR-ului toate cele bune pentru sezonul 2022.”

Directorul general al ITR, Benedikt Bohme, a adăugat: „În conversații ample, am încercat din nou și din nou să punem profitabilitatea într-o proporție care să fie acceptabilă pentru ambele părți. Până la urmă, am ajuns la decizia comună de a rezilia contractul anticipat.

„Aș dori să-i mulțumesc lui Lee van Dam pentru negocieri și pentru trei evenimente foarte bune din Assen.”

VenueDate
Portugal Portimao29 April – 1 May
Germany Lausitzring (banked Turn 1)20-22 May
Italy Imola17-19 June
Germany Norisring1-3 July
Germany Nurburgring26-28 August
Belgium Spa-Francorchamps9-11 September
Austria Red Bull Ring23-25 September
Germany Hockenheim7-9 October

 

Mai multe ştiri despre DTM găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss