Latest Posts

DTM: Există posibilitatea să se desfășoare etape duble în 2020

Vizualizări: 18340

Cei din conducerea Campionatului German de Turisme vor să țină etape duble pe același circuit pe modelul celor din F1 sau MotoGP.

Deja se lucrează la o versiune nouă a calendarului pentru 2020, unele surse confirmă faptul că toate cursele se vor desfășura doar în Germania.

Formatul etapei va fi neschimbat (două curse per etapă), dar există posibilitatea ca pe același circuit să fie o altă etapă la doar o săptămână distanță, totalul curselor de DTM pe circuitul în cauză ajungând la 4. Totodată se vorbește despre faptul că toate cursele vor fi doar pe circuite normale, astfel etapa stradală de la Norisring urmând să dispară din calendar.

Decizia poate afecta și etapele din afara Germaniei, deși cursa din Olanda este încă în picioare. În pericol sunt puse rundele din Austria, Marea Britanie, Suedia, Rusia și Italia.

Gerhard Berger, șeful campionatului a spus că acest format este unul benefic pentru campionat, dar și pentru piața DTM din Germania.

Foto-Facebook-DTM

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss