More

  Latest Posts

  DTM: Există posibilitatea să se desfășoare etape duble în 2020

  Cei din conducerea Campionatului German de Turisme vor să țină etape duble pe același circuit pe modelul celor din F1 sau MotoGP.

  Deja se lucrează la o versiune nouă a calendarului pentru 2020, unele surse confirmă faptul că toate cursele se vor desfășura doar în Germania.

  Formatul etapei va fi neschimbat (două curse per etapă), dar există posibilitatea ca pe același circuit să fie o altă etapă la doar o săptămână distanță, totalul curselor de DTM pe circuitul în cauză ajungând la 4. Totodată se vorbește despre faptul că toate cursele vor fi doar pe circuite normale, astfel etapa stradală de la Norisring urmând să dispară din calendar.

  Decizia poate afecta și etapele din afara Germaniei, deși cursa din Olanda este încă în picioare. În pericol sunt puse rundele din Austria, Marea Britanie, Suedia, Rusia și Italia.

  Gerhard Berger, șeful campionatului a spus că acest format este unul benefic pentru campionat, dar și pentru piața DTM din Germania.

  Foto-Facebook-DTM


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss