More

  Latest Posts

  DTM calendar 2019: Assen, Zolder și noul program de sprijin

  DTM va concura la circuitul TT din Assen (Olanda) și Circuit Zolder (Belgia) în 2019. Program de susținere, incluzând noua serie W (numai pentru femei) și Formula 3

  Într-o zi după anunțarea intrării lui R Motorsport ca o echipă licențiată de Aston Martin, organizația umbrelă DTM ITR a anunțat cooperarea cu nou creat seria W. Seria de curse în care numai fetele și femeile tinere concurează între ele și să fie încurajați să suporte cursele sale europene în următorii doi ani, în mod exclusiv în cadrul programului de sprijin al DTM.

  DTM oferă spectatorilor un program complet la pista 2019.
  Calendarul DTM 2019 lansat astăzi include nouă curse de sfârșit de săptămână.
  Sezonul începe ca de obicei la Hockenheimring Baden-Württemberg (3 mai – 5 mai)
  2019), unde va avea loc finala sezonului (4-6 octombrie 2019). Locațiile
  celelalte trei weekend-uri de curse din Germania, Norisring, Lausitzring
  precum și Nürburgring, continuă să facă parte din calendarul DTM.

  În plus, DTM se oprește de patru ori în alte țări din Europa. În timp ce circuitul din Misano (Italia) și Brands Hatch (Marea Britanie), deja în 2018 au fost parte a programului din seria turismelor, o nouă pistă de curse este legendarul circuitul TT de la Assen, Olanda,prezent pentru prima dată în calendar.

  In plus, DTM isi sarbatoreste revenirea la Circuit Zolder (Belgia) – adica la locul unde DTM a avut prima cursa pe 11 martie 1984, in acel moment sub titlul “Deutsche Produktionswagen-Meisterschaft”. „Vom continua să se bazeze pe un amestec echilibrat de evenimente în cele mai populare locații de sport cu motor din Germania și pistele de curse atractive într-un alt majore pe piețele europene“, a declarat CEO-ul ITR Achim Kostron.

  “În 2018, avem revenirile noastre în Marea Britanie și după pauze mai lungi
  Italia – două țări cu o tradiție de motorsport și o audiență entuziastă. Aici este foarte important pentru noi să câștigăm un punct de sprijin ca DTM și să ne extindem baza de fani. Asteptam mai ales debutul DTM pe circuitul Grand Prix din Assen. “
  „Olanda a fost în mod tradițional, o parte integrantă a calendarului nostru și în 2019 ne prezentăm pentru prima dată la circuitul tradițional TT. Și revenirea la Zolder, ca să spunem așa,«locul de naștere»al DTM, desigur, are un farmec aparte“, a spus Kostron.

   

  Premiera mondială: Seria W din Europa exclusiv în programul de susținere DTM
  În sezonul următor, fanii motorsport pot aștepta la o reproiectare complet nouă
  Program de sprijin sportiv la evenimentele DTM – inclusiv o premieră în lumea reală. Noua creatie, seria W internationala isi desfasoara initial cursele exclusiv la DTM. Anunțul seriei a atras atenția în întreaga lume săptămâna aceasta.

  Cu mașinile tip formule identice, care sunt alimentate de motoare turbo cu patru cilindri, cu cilindree de 1,8 litri și îndeplinesc cele mai recente cerințe de siguranță ale Federației de automobile International al FIA, tinerii piloți de sex feminin din intreaga lume se lupta nu numai pentru pole position și victorii, dar și pentru un premiu de 1.5 milioane de dolari pentru a concuraîn clasele superioare al motorsportul internațional.

  w seriesPhotocredit: DTM/W-Series


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss