GP24 Media

LATEST POSTS

DTM calendar 2019: Assen, Zolder și noul program de sprijin

Vizualizări: 26727

DTM va concura la circuitul TT din Assen (Olanda) și Circuit Zolder (Belgia) în 2019. Program de susținere, incluzând noua serie W (numai pentru femei) și Formula 3

Într-o zi după anunțarea intrării lui R Motorsport ca o echipă licențiată de Aston Martin, organizația umbrelă DTM ITR a anunțat cooperarea cu nou creat seria W. Seria de curse în care numai fetele și femeile tinere concurează între ele și să fie încurajați să suporte cursele sale europene în următorii doi ani, în mod exclusiv în cadrul programului de sprijin al DTM.

DTM oferă spectatorilor un program complet la pista 2019.
Calendarul DTM 2019 lansat astăzi include nouă curse de sfârșit de săptămână.
Sezonul începe ca de obicei la Hockenheimring Baden-Württemberg (3 mai – 5 mai)
2019), unde va avea loc finala sezonului (4-6 octombrie 2019). Locațiile
celelalte trei weekend-uri de curse din Germania, Norisring, Lausitzring
precum și Nürburgring, continuă să facă parte din calendarul DTM.

În plus, DTM se oprește de patru ori în alte țări din Europa. În timp ce circuitul din Misano (Italia) și Brands Hatch (Marea Britanie), deja în 2018 au fost parte a programului din seria turismelor, o nouă pistă de curse este legendarul circuitul TT de la Assen, Olanda,prezent pentru prima dată în calendar.

In plus, DTM isi sarbatoreste revenirea la Circuit Zolder (Belgia) – adica la locul unde DTM a avut prima cursa pe 11 martie 1984, in acel moment sub titlul “Deutsche Produktionswagen-Meisterschaft”. „Vom continua să se bazeze pe un amestec echilibrat de evenimente în cele mai populare locații de sport cu motor din Germania și pistele de curse atractive într-un alt majore pe piețele europene“, a declarat CEO-ul ITR Achim Kostron.

“În 2018, avem revenirile noastre în Marea Britanie și după pauze mai lungi
Italia – două țări cu o tradiție de motorsport și o audiență entuziastă. Aici este foarte important pentru noi să câștigăm un punct de sprijin ca DTM și să ne extindem baza de fani. Asteptam mai ales debutul DTM pe circuitul Grand Prix din Assen. “
„Olanda a fost în mod tradițional, o parte integrantă a calendarului nostru și în 2019 ne prezentăm pentru prima dată la circuitul tradițional TT. Și revenirea la Zolder, ca să spunem așa,«locul de naștere»al DTM, desigur, are un farmec aparte“, a spus Kostron.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Premiera mondială: Seria W din Europa exclusiv în programul de susținere DTM
În sezonul următor, fanii motorsport pot aștepta la o reproiectare complet nouă
Program de sprijin sportiv la evenimentele DTM – inclusiv o premieră în lumea reală. Noua creatie, seria W internationala isi desfasoara initial cursele exclusiv la DTM. Anunțul seriei a atras atenția în întreaga lume săptămâna aceasta.

Cu mașinile tip formule identice, care sunt alimentate de motoare turbo cu patru cilindri, cu cilindree de 1,8 litri și îndeplinesc cele mai recente cerințe de siguranță ale Federației de automobile International al FIA, tinerii piloți de sex feminin din intreaga lume se lupta nu numai pentru pole position și victorii, dar și pentru un premiu de 1.5 milioane de dolari pentru a concuraîn clasele superioare al motorsportul internațional.

DTM calendar 2019: Assen, Zolder și noul program de sprijinPhotocredit: DTM/W-Series

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES